Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Přesně tohle mi udělalo taky - Podzim - počasí náhodné,Trať 321Ahoj.
Tak první problém s náhodnou volbou počasí (podzim).
Takhle bastlí OR, ORMG a jak koukám i ORCZ textury, když uděláš v jaru, létě, (no, léto by byl extrém), podzimu, že ti klesne teplota na 0 a níž, nebo by začalo do děště poletovat sněžení. Sice v reálu normální a zkoušel jsem to i nasimulovat, ale výsledek byl přesně takový, co udělalo náhodné počasí teď. Když resetuješ v ten moment, nebo vjedeš do jiného čtverce, začne OR sypadt část zimních textur od podzimních.
Podzim náhodné počasí:
Zobrazit přílohu 35786
Vypadá to pak pěkně hnusně, vidíš sám.
Tohle je to samé místo, za jasna v podzim:
Zobrazit přílohu 35787

Třeba se dočkají nějakého update.Tak na osobáku už s Peršanem mydlím jedna radost. Hoši super. Byl jsem zmatený z těch brzd. Už se těším, až sednu do staré mašiny a budu očekávat, že se brzda vrátí sama. Fakt bomba. Zítra přijde na kafe cvičnej a bude mbe zaškolovat na ARR.Jen ten levý a pravý pohled mi fakt chybí. Ale poježdění fakt úžasné.
Dane, mě také. Já rád jezdím s Vectrony, tak jsem si tam ty levé a pravé pohledy dopsal. A už jsem spokojený. Ale chtělo by to doplnit i ty ostatní, jenomže není čas. Já mám prioritně stavět tratě a současně i jednoduché modelování. Tedy bočních pohledů by se mohl chytit někdo jiný, šikovný. Ale mě by se i líbilo, kdyby kabina v 16:9 byla ještě protažená nahoru do 4:3, abych si ve hře šipkami mohl zvolit jestli budu koukat do pultu nebo na trať. Jako strojvedoucí, když jedu, a koukám před sebe, tak celý pult také nevidím. Vzpomínám si na dakovku BS-2, když jsem odbrzďoval vlak, tak jsem malíčkem nahmatával ty dvě šipečky vystouplé v litině aby byly proti sobě a byl jsem přesně v jízdní poloze. Takto mne starší fírové zaučovali, abych na dakovku nemusel koukat. Ale ve hře na tyto šipečky nereálně vidím.Jen ten levý a pravý pohled mi fakt chybí.