Dan J.
Strojvedoucí
A funguje. SUPER DÍKES! Docela jsem se orosil.Ano, mělo by to fungovat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A funguje. SUPER DÍKES! Docela jsem se orosil.Ano, mělo by to fungovat.
Už čakám ako urobíš nejakú aktivitu z Košíc smer Praha.Takže opět smekám. Balík X5X, naprostá pecka a jen pro info, dělám Ex544 Hutník, GVD 2018, na trati 321 a zatím trať i mašina šlape v ORCZ, jako hodinky.
Samozřejmě zamčeno na 30 FPS.
Furt mám v hlavě opravu Excelsiora, ale odrazuje mne přechod přes půlnoc. Je s tím neskutečná drabačka a po každém přeuložení se musí ručně přepisovat. To je v OR samotném těžce nedomyšlené. Jinak už by bylo uděláno, trať na to máme až do Chebu.Už čakám ako urobíš nejakú aktivitu z Košíc smer Praha.
Myslíš přepisovat startovní časy AI + 86400?Je s tím neskutečná drabačka a po každém přeuložení se musí ručně přepisovat.
Ono toho bylo myslím víc, musel bych si to oživit, tam se musela přepisovat i platforma zastavení u perónu u AI, u hráče taky. Vím, že když jsem dělal tu aktivitu Vinobraní, tak jsem z toho šílel. V poho, nastuduju,caž budu dělat ten Excelsior a to tak brzy nebude. Já tu aktivitu nechci totiž dělit na více dílů. Kduž někdo nabere sekyru, tak si ji hezky poveze.Myslíš přepisovat startovní časy AI + 86400?

Musím vyzkoušet, zasekl jsem se na RJ 162.118 pro ORCZ mimo službu, je zajímavé, že ji zobrazí TSRE Con Ediror, ale ORCZ ne. A myslel jsem, že je chyba u mne a dělá to přímo origoš include wag z packu. Takže tam zatím naperu wag z MSTS.Už ti to svítí nebo to pořád nejde?
Super, už to šlape. Dík.Už ti to svítí nebo to pořád nejde?
Taky mi to někdy dělá. V případě načítání uložené hry v mém případě stačilo, před zahájením uložené hry provést inicializaci brzd, pak teprve potvrdit "Esc" či "pokračovat" a HV nespadne, zpočátku jsem taky tápal. Někdy stačí načíst podruhé uloženou pozici a jedu dál i bez inicializace.Ahoj.
Hoši, vše super okolo X5X, ale jedna věc to totáln zabíjí a to Load pozice při jízdě, když jedu a nahraju, okamžitě mi švihne ochrana, shodí to celou loko a nejde nahodit (nebo nevím jak, ať mačkám "O") mašinu nenahodím, ani za zlaté prae. Nicméně, to, že si ORCZ nepamatuje vychytávky a mašinu při loadu shodí, mně fakt pije krev. Vemte si, že jedu nějaké IC, kde ukládám průběžně a fakt se mi nehce vracet někam do stanice o půl hodiny nazpět. Aby to neodsr.. jen OR, bytostně nesnáším hry, kde se nedá ukládat a musím jet odznova kus mise. Vyjma není ani moje velmi oblíběná MAFIE, kde za oběť padly 2 myši, když jsem hru jel poprvé, hlavně u automobilových závodů.Nerad bych se do stejné sitace dostal u ORCZ. Nedá se s tím něco udělat, aby si prostě cézetko pamatovalo uložení a neshazovalo mašiny?
Já jenom podotknu k detailu, že bílé koncovky u sunuté soupravy k nástupišti (a ještě navíc při posunu), bych absolutně neřešil, protože v reálu jsem takto osvícenou sunutou soupravu neviděl ani ve větší stanici, kde se tyto sunuté posuny dějí často. Jo, kdybys jel sunutě až do Mostů u Jablunkova jako vlak, potom už by bílé koncovky dávaly smysl.Po spuětení aktivity koncovky svítí, sice červeně, měly by svítit bíle, ale to je detail:
Zobrazit přílohu 35889