Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Zbyňku tohle se stane, když u objektu smažeš všechny polygony (např. po označení červenou kostičkou). Ty sice fyzicky odstraníš - tedy vlastně celý model, ale on tam "virtuálně" zůstane. Odstraníš to jednoduše - klikneš na "Select by name" (tlačítko na horní liště vlevo vedle křížku), v okně "Select object" vybereš žádané, a udeříš na klávesu Delete.... Jak si to vyčistím?

To je úplně jedno. Profil mostu se dá taky vytvořit, a potom si jenom někde namrskáš dynamické koleje potřebných poloměrů a délek, a v Dynatraxu převedeš. Výsledné modely přejmenuješ, a je hotovo. Záležitost na pár vteřin. Ale provádět to v trati která má několik giga je nesmysl, na to je lepší vytvořit novou trať o jednom čtverci a zelené ploše..... A navíc, to je silniční most. ...

To je hezký, jenže jak nějaký profil vytvořit? Hodilo by se mi to na žlábkovou kolej, jenže když jsem chtěl postup vytvoření profilu, tak jsem se dozvěděl, že mám přijet na Olešnou.Tohle jsou všechno modely vyrobené Dynatraxem:
Zkoušel jsi, co jsem ti napsal, tj. dokud je ten model ještě přímý, tak si zkontrolovat postupně vertexy, jestli po označení je jejich průměr 0?A já jen vychytat proč mi poslední posunutí o uhel takto vybočuje.
To je hezký, jenže jak nějaký profil vytvořit? Hodilo by se mi to na žlábkovou kolej, jenže když jsem chtěl postup vytvoření profilu, tak jsem se dozvěděl, že mám přijet na Olešnou.
To asi mám. Že by to dělalo neplechu? Já to okouknu. V práci tvořím, když mám chvilku volno. Ale teď se mi to tady nějak nahromadilo najednou (servis kol a skládání nových), tak nebyl čas. Před padla vyzkouším další poloměr R500, tak kopyto zkontroluji.Nemáš tam třeba u jednoho zábradlí polygony na čele?
No jéje! Když máš na jedné straně víc polygonů, tak ti to pak při označení vertexů pohne s průměrem (započítají se víckrát). No a do políček souřadnic se zadává průměrné číslo (u symetrického modelu je to 0).To asi mám. Že by to dělalo neplechu?
Musíš na mne pomalu, já nechápal, co po mě chceš, protože nuly jsem tam doplňoval.Potřetí se ptám: Před otočením modelu, když označíš jeden řádek vertexů, je X souřadnice 0?