Lakovna Lukyn-CZ pro Openrails

Bohužel to tak vypadá, že po dnešní nehodě vectron 193 276 zůstane jezdit pouze v naší virtuální železnici...

Přílohy

• IMG_9826.jpeg
    IMG_9826.jpeg
    130.9 KB · Zobrazeno: 2
Jj, rychle skinovat a nebo se na to raději........... Nebo že by náhoda? Ale nehoda není náhoda, je to sled událostí, které nikdy netvoří náhoda

To jako opravdu má někdo žaludek poslouchat dezolé kecy dotyčného…
Nedělal bych unáhlené závěry, co se týče 276. Vectron je stavebnice, čela se mění běžně. Rozhodne stav rámu.
Přesně tak, to čelo kabiny je dělané jako vyměnitelná deformační zóna...

Přílohy

• Snímek obrazovky.jpeg
    Snímek obrazovky.jpeg
    150.8 KB · Zobrazeno: 3
To jako opravdu má někdo žaludek poslouchat dezolé kecy dotyčného…
Nedělal bych unáhlené závěry, co se týče 276. Vectron je stavebnice, čela se mění běžně. Rozhodne stav rámu.
A to je takový problém si ty kecy přetočit? Za jízdy tam má víceméně ticho. Člověk na to kouká, protože je to jeden z nejkvalitnějších video contentů u nás v tomto oboru. A to, že má prostě jiné názory, na to nic nemění.

Pejanovi je už hodně přes 30, takže on to být nemohl. :D Já pro ty názory jeho videa ani nikdy nesledoval, ale po fírovské a video stránce je to profík.

Jinak, chtěl jsem se k tématu zeptat na "Větroně", které jsem oprášil, dokud nebudou 350 zase v kondici. Mám poslední aktualizaci Vectron pack komplet se vším. Také se vám stává, že při pokusu (jen pokusu) urychlit zánik EDB pomocí rychlé volby CTRL+D, se páka sice rychle vrátila do 0, ale EDB se buďto blokla v aktuálních %, nebo se sice po náhodném stisku kláves vypla EDB, ale po navolení tahu, jak ručně tak automaticky, nešla do tahu. HV+napětí+povolení trakce přítomno. Trefil jsem se do nějaké blbunevzdorné manipulace?:D

"Větroňové" občas zamotávají hlavu, což o to.
V trainsetu mám dvě verze ŽSSK 383.101 - jednou v nátěru "Národný dopravca", druhou v nátěru "Tatry". Zatímco ND jde bezproblémově, "Tatry" se v OR-CzSk nezobrazuje (jen sběrače), přestože mašinu vidím jak ve Shape Vieweru, tak v TSRE-5 (okno stroje i okno soupravy). Kabina jde, zvuky též, tak nevím :( o_O.

Back
Nahoře