Ty jo, toho jsem si nevšiml, opraveno.Jinak ta tvá poznámka na konci tvého elaborátu, psaná zcela titěrným a vybledlým písmem, to je tvé "sub-scriptio" či nějaký vzkaz "ad rem"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty jo, toho jsem si nevšiml, opraveno.Jinak ta tvá poznámka na konci tvého elaborátu, psaná zcela titěrným a vybledlým písmem, to je tvé "sub-scriptio" či nějaký vzkaz "ad rem"?
Teď nevím jak to myslíš.To by byl Vectron č. 177.![]()
177. Vectron v Open Rails.Teď nevím jak to myslíš.Je to 193.276 a jinak to bude 27. Vectron ode mě.
Tomu už bude přes třicet, řekl bych... Ale tak naštěstí jen lehké zranění. A plechy vem čert. Jinak je to už 3. mašina, ktera během toho co jí skinuji, měla nehodu.Hnedka mě napadl Pejan![]()
to je znameníTomu už bude přes třicet, řekl bych... Ale tak naštěstí jen lehké zranění. A plechy vem čert. Jinak je to už 3. mašina, ktera během toho co jí skinuji, měla nehodu.
To jako opravdu má někdo žaludek poslouchat dezolé kecy dotyčného…Hnedka mě napadl Pejan![]()
Přesně tak, to čelo kabiny je dělané jako vyměnitelná deformační zóna...To jako opravdu má někdo žaludek poslouchat dezolé kecy dotyčného…
Nedělal bych unáhlené závěry, co se týče 276. Vectron je stavebnice, čela se mění běžně. Rozhodne stav rámu.
A to je takový problém si ty kecy přetočit? Za jízdy tam má víceméně ticho. Člověk na to kouká, protože je to jeden z nejkvalitnějších video contentů u nás v tomto oboru. A to, že má prostě jiné názory, na to nic nemění.To jako opravdu má někdo žaludek poslouchat dezolé kecy dotyčného…
Nedělal bych unáhlené závěry, co se týče 276. Vectron je stavebnice, čela se mění běžně. Rozhodne stav rámu.
Heke nic ve zlém, ale tohle slovo bytostně nesnáším, nebudu tu politizovat, ale byl bych velice nerad, aby se tohle vyjádření objevilo i zde....dezolé kecy dotyčného