Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj. A pokud někdo něco náhodou objeví, samozřejmě piště, člověk je tvor omylný.Boli tam nefunkčné niektoré vozne teraz už by to malo byť v poriadku.
Mně to seklo někde u rozvodny na zhlaví směr Vítkov. Nicméně ten TM, mně po načtení skočí do normálu, i když je v consist kód.Robí mi to hneď pri vjazde do tunela od Košíc.
Určitě nesouvisí. V Update jsem to opravil. Ale musí se jet aktivita znova.A to dlouhé načítání bude asi souviset s kódem pro TM, poněvač po Load je TM normálně s návěstidly:
Co se dá dělat. Tak opět cvičně z Práglu vpřed.Určitě nesouvisí. V Update jsem to opravil. Ale musí se jet aktivita znova.
Iciku, prosím, tohle mohlo jít do vlákna návodů pro ORCZ, které jsem založil, ať to nezapadne v propadlišti příspěvků, tohle je super věc.Jedna novinka - jedna rychlost pomalé jízdy v definici tratě je už minulostí. Nyní je možné zadat pro každou pomalou jízdu vlastní rychlost pomocí parametru Speed ( xxkm/h ). Pokud nebude zadáno, vezme se rychlost z tratě.
Zobrazit přílohu 37559
Zkus update. Ale netuším, jestli to pomůže.Iciku, nevím, co se kde dělalo, ale problém ze zaseknutím obrazu trvá a pomůže jen reset compu a sekne se to ve stejným místě, vždy na výhybkách na výjezdu z hlavního v Praze směr Vítkov u měnírny. Ještě včera dopoledne jsem to projel bez problémů. Dodo má stejný problém, na jiné časti. Tohle je na odrovnání compu, natvrdo to resetovat. Schválně jsem nechal tabulku a obraz se zasekne a zvuky jedou, hodnota FPS je 30. Mám zamčeno. A nejde nic, když shodím na lištu, neotevřu jediný program (bílá obrazovka, ani správce úloh, nic), ani nelze udělat screen. Pomůže jen ten restart compu.
Tak z uložené pozice z Prahy projeto. Celou aktivitu od začátku dnes nedám, ale jak jsem psal, po update, nahrání na hlavním, jsem kritické místo projel.Zkus update. Ale netuším, jestli to pomůže.
Můžeš i load. Neměl by to být problém.Tak z uložené pozice z Prahy projeto. Celou aktivitu od začátku dnes nedám, ale jak jsem psal, po update, nahrání na hlavním, jsem kritické místo projel.
Dobře. Tak snad. Jinak je to spojené s vozy a výhybkou. Nevím přesně proč, ale některé vozy hlásí vyjímku při detekci vjezdu na výhybku. Jestli to je absencí některých parametrů, fakt netuším. Ale ošetřil jsem to a mělo by být od toho pokoj.Už mi hlásí i na FB, kde mi bylo psáno, že se zasekli v moji aktivitě Ex 544 před Karvinou, že po update běží, tak snad jje to OK.