CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím, zeptám se, co může způsobit zaseknutí obrazu po načtení do uložené pozice TT? Plus bych se chtěl zeptat, proč mi OR vypisuje jmenovitě každého cestujícího který nastoupí? Jako fíru mě to srdečně nezajímá a nástup/výstup si kontroluju "pohledem z okna"(F10..).

Mená cestujúcich vypisuje ORCZ aj v klasických aktivitách. Čo som si ale nedávno všimol je, že keď idem v TT so súpravou s centrálnym otváraním dverí, na konečnej zastávke cestujúci nevystúpia. Ak si dvere otvárajú sami, tak je všetko OK.

Mně se teď totálně zasekl obraz v aktivitě na trati BP při výjezdu z Prahy hlavního směr Vítkov, zvuky jely, obraz stál a nešlo dělat nic, jen reset celého compu. Tohle se mi stalo poprvé, nebudu li počítat megapád ORCZ popsaný o pár příspěvků zpět. Jakoby to zasekl AI, co naskočí ve výhybně Vítkov. Na tě 321 zase naskakoval AI náklad z dolu Doubrava.

A snažím se nahrát uloženou pozici v aktivitě cca 5 minut visí na obrázku traté BP, stejně jak u 321. Tak fakt netuším, co tohle dělá. :-( Ale načetl., tak uvidím co dál, včera před úpravou kódu (na, že by to s tím souviselo), prostě jen, že jsem tama jel a projel jsem bez potíží.

A to dlouhé načítání bude asi souviset s kódem pro TM, poněvač po Load je TM normálně s návěstidly:
TM3.jpg

Jedna novinka - jedna rychlost pomalé jízdy v definici tratě je už minulostí. Nyní je možné zadat pro každou pomalou jízdu vlastní rychlost pomocí parametru Speed ( xxkm/h ). Pokud nebude zadáno, vezme se rychlost z tratě.

1.jpg

Jedna novinka - jedna rychlost pomalé jízdy v definici tratě je už minulostí. Nyní je možné zadat pro každou pomalou jízdu vlastní rychlost pomocí parametru Speed ( xxkm/h ). Pokud nebude zadáno, vezme se rychlost z tratě.

Zobrazit přílohu 37559
Iciku, prosím, tohle mohlo jít do vlákna návodů pro ORCZ, které jsem založil, ať to nezapadne v propadlišti příspěvků, tohle je super věc.

Iciku, nevím, co se kde dělalo, ale problém ze zaseknutím obrazu trvá a pomůže jen reset compu a sekne se to ve stejným místě, vždy na výhybkách na výjezdu z hlavního v Praze směr Vítkov u měnírny. Ještě včera dopoledne jsem to projel bez problémů. Dodo má stejný problém, na jiné časti. Tohle je na odrovnání compu, natvrdo to resetovat. Schválně jsem nechal tabulku a obraz se zasekne a zvuky jedou, hodnota FPS je 30. Mám zamčeno. A nejde nic, když shodím na lištu, neotevřu jediný program (bílá obrazovka, ani správce úloh, nic), ani nelze udělat screen. Pomůže jen ten restart compu.

Iciku, nevím, co se kde dělalo, ale problém ze zaseknutím obrazu trvá a pomůže jen reset compu a sekne se to ve stejným místě, vždy na výhybkách na výjezdu z hlavního v Praze směr Vítkov u měnírny. Ještě včera dopoledne jsem to projel bez problémů. Dodo má stejný problém, na jiné časti. Tohle je na odrovnání compu, natvrdo to resetovat. Schválně jsem nechal tabulku a obraz se zasekne a zvuky jedou, hodnota FPS je 30. Mám zamčeno. A nejde nic, když shodím na lištu, neotevřu jediný program (bílá obrazovka, ani správce úloh, nic), ani nelze udělat screen. Pomůže jen ten restart compu.
Zkus update. Ale netuším, jestli to pomůže.

Jdu na to, pak vypínám, neůprosně se blíží pondělí a ráno vstávám do rachoty. Doufám, že to půjde ze Save. Od začátku bych musel fakt zítra.

Už mi hlásí i na FB, kde mi bylo psáno, že se zasekli v moji aktivitě Ex 544 před Karvinou, že po update běží, tak snad jje to OK.

Už mi hlásí i na FB, kde mi bylo psáno, že se zasekli v moji aktivitě Ex 544 před Karvinou, že po update běží, tak snad jje to OK.
Dobře. Tak snad. Jinak je to spojené s vozy a výhybkou. Nevím přesně proč, ale některé vozy hlásí vyjímku při detekci vjezdu na výhybku. Jestli to je absencí některých parametrů, fakt netuším. Ale ošetřil jsem to a mělo by být od toho pokoj.

Back
Nahoře