Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nee, oni si najdou, že jsi někde 70 kilometrů zpátky jel na rovince o 6 km/h rychleji, nezapískal jsi na pískáček a porušil jsi Z11 ve výchozí stanici a na tom tě slíznou, protože to všeProsím o poučení svářečů a stavebních dělníků, aby ty koleje stavěli pokud možno co nejvíce přesně dle norem ČSN, ISO, ...
Zobrazit přílohu 38564
V ranní rozespalosti jsem na první pohled myslel, že je to nějaká nehoda z reálu a hledal polámané koleje.aby ty koleje stavěli pokud možno co nejvíce přesně dle norem ČSN, ISO, .
Tohle právě záměrně ignoruje. Ty databázové linky by dělaly bordel i v jiných tratí.Netuším, jak by reagovala tvá vykolejovací vychytávka.
Zbyňku, našťastie aktualizácia to opravila, ja som bol vystrašený, keď som videl ten mišmašMichale, to mne musíš v den aktualizace takto strašit?
Koleje tam jsou v pořádku, databázové šňůry nikde nejsou vybočené.
Určitě to nehoří a nevadí. Do příští aktualizace by to mělo vydržet. V tom Újezdě u nesprávné koleje směr Mělník nikdy žadná předvěst nebyla a není. Ono když se podívate tak dal směr Mělnik žadné oddílove navěstidlo není, až vjezdy do Mělnika. Před Dřísy byla předvěst vjezdu udělaná z třísvětelového navěstidla ( asi stejneho jako AB u spravné ) přičemž se použivalo jen zlute a zelene světlo, ale myslím, že v minulých letech byla vyměněna za klasickou dvousvětlovou AŽD.Tak to snad už ničemu nevadí. Naopak pro aktivity je vždy pohroma, když tam návěstidlo není. Pak se nevykřižuje traffic. Legrace je, že tyto úseky se stavěly několik aktualizací zpět, tak si ani nepamatuji, jaká tam byla situace. Ale určitě jsem jel podle plánků stanic a umístění podle videí.
On někdo namítne, však je vše na videu. Umí si kdokoli představit kolik času zabere analýza videa pro kontroly celého úseku? Každé video si musím pustit snad 50x, než se dostaví komplet. A vidíte, to byl i případ této trati 072, kde jsem vycházel z mnoha dostupných videí, tedy různé pohledy a jak píšete, stejně jsem osadil návěstidlo, které neexistuje. Vždyť jsem měl před sebou i plánky stanic. A to mne pranýřuje Deterio, že podle videí mám osazovat správné typy šraňků.V tom Újezdě u nesprávné koleje směr Mělník nikdy žadná předvěst nebyla a není.
ten samý případ. Také jsem osazoval podle tehdejších plánků a možná také něco přehlédl. Jsem jenom člověk a opravdu se máte ozývat hned po vydání a ne až po 10 a více letech, kdy v reálu je to po různých modernizacích zase úplně jinak. (ale Smíchov se stavěl v dobách MSTS, kdy se to nesmělo přehánět s počtem návěstidel, proto je možné, že někde chybí. Ale také je možné, že opravný nástroj TSRE5 některá smazal, jako tomu bylo v nedávné době v Rájci Jestřebí) A já už se pak soustředím na nově budované úseky. I tak jsem pracím pro tuto železniční síť věnoval víc času, než je zdrávo a teď na nějaký čas nechci editor tratí ani vidět. Jestli něco začnu, tak textury s popiskami zastávek a stanic DB. A pak integrace detailů do modelů peronů. Tedy nejprve jen modelování v gmax, ale až se mi bude chtít.že na Smíchově chybí
Já vás rozhodně k ničemu nehoním, taky u toho nesedím každý den, nemám na to čas a ani by to nebylo zdravé. Stejně tak vám neříkám, co mate dělat stavět. Je to koníček ne prace. Jen je tu vlakno na hlášení chyb, tak hlásím chybu, protože to je drážni a provozní nesmysl. Zavory neřeším, je to jen simulator.On někdo namítne, však je vše na videu. Umí si kdokoli představit kolik času zabere analýza videa pro kontroly celého úseku? Každé video si musím pustit snad 50x, než se dostaví komplet. A vidíte, to byl i případ této trati 072, kde jsem vycházel z mnoha dostupných videí, tedy různé pohledy a jak píšete, stejně jsem osadil návěstidlo, které neexistuje. Vždyť jsem měl před sebou i plánky stanic. A to mne pranýřuje Deterio, že podle videí mám osazovat správné typy šraňků.![]()
![]()
To bych už musel být úplný šílenec, který žije jen pro tento projekt tratí. Nechte mne trochu vydejchat.
ten samý případ. Také jsem osazoval podle tehdejších plánků a možná také něco přehlédl. Jsem jenom člověk a opravdu se máte ozývat hned po vydání a ne až po 10 a více letech, kdy v reálu je to po různých modernizacích zase úplně jinak. (ale Smíchov se stavěl v dobách MSTS, kdy se to nesmělo přehánět s počtem návěstidel, proto je možné, že někde chybí. Ale také je možné, že opravný nástroj TSRE5 některá smazal, jako tomu bylo v nedávné době v Rájci Jestřebí) A já už se pak soustředím na nově budované úseky. I tak jsem pracím pro tuto železniční síť věnoval víc času, než je zdrávo a teď na nějaký čas nechci editor tratí ani vidět. Jestli něco začnu, tak textury s popiskami zastávek a stanic DB. A pak integrace detailů do modelů peronů. Tedy nejprve jen modelování v gmax, ale až se mi bude chtít.
Už jsem se tam dostal a nestačím zírat. Podle návěstidel bez stínítek v TSRE5 jsou tam nějaká nová návěstidla od Deteria, který se vždy snaží o co nejvěrnější místní model. Jenomže tímto se to celé rozdrbalo. Původní vložená návěstidla byla nalinkovaná jako vložená a nyní, když je otevřu, tak jsou nalinkována jako posun bez mého vědomí, protože tam přibyly volby na další linky, viz citace. Tedy můžeme s hrůzou očekávat kde ještě po nahrání nového modelu bude podobná situace. Já už jsem dávno Deteriovi zakázal, aby dělal úpravy osazených návěstidlel, ale je to marný, je to marný a je to marný.A od vloženého návěstidla u druhého a možná i prvního nástupiště lze bohužel odjíždět pouze na posun dovolen
To je divný. Vložáky jsou tam stále stejné už skoro 70 let, a to typu SSSR.... Podle návěstidel bez stínítek v TSRE5 jsou tam nějaká nová návěstidla od Deteria, který se vždy snaží o co nejvěrnější místní model. ...
Opravil jsem to, abych mohl klidně spátTak dvě věci do příští aktualizace.