Venny
Průvodčí
Je už to rok, co se G. zvolil do této funkce a musím říct - zvolili jsme dobře!Nový moderátor?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je už to rok, co se G. zvolil do této funkce a musím říct - zvolili jsme dobře!Nový moderátor?![]()
Jaké vnucování názoru? Napsal jsem jen čtyři slova. Jednu větu. Tak už to konečně pochop, kamaráde. Není to boj, ale uznej sám, že stavět v Česku je pro Čechy jinej level, než stavět v Ger. A o to jde, pane, při vší úctě. Nezlob se, prosím.Názory respektuji. To co ty jsi tu psal naposled, je bohužel opakovaně. Z tvé strany jde tedy o doslova vnucování názoru, na kterou jsi už v minulosti dostal několikrát odpověď.
Tedy nyní nejde o tvůj názor, ale tvou provokaci a to zde do vlákna nepatří.
Není vůbec zač a děkuji.
Tak toho jsem si nevšiml a jezdil jsem to mnohokrát. Jen před zastávkou v tunelu směrem na HBF se mi předčasně přepne osvětlení kabiny na den i když jsem to zkoušel překlenout modelem tunelu. (jinde je model tunelového portálu odmazaný z world, ale v databázi tunel jako takový zůstává). A dělá to jen jeden tubus. Jinak zadeklované to uprostřed nemám, protože zevnitř jsou stěny kolem dokola a venkovní pohledy v tunelu jsou bezpředmětné.jsou "průsvitná místa"
Já měl dojem, že opět nějaká novinka a ono tohle, asi to nepřešloJaké vnucování názoru? Napsal jsem jen čtyři slova. Jednu větu. Tak už to konečně pochop, kamaráde. Není to boj, ale uznej sám, že stavět v Česku je pro Čechy jinej level, než stavět v Ger. A o to jde, pane, při vší úctě. Nezlob se, prosím.
Právě proto jsem tohle neviděl. Také viz video, které jsem nedávno dával. Ale tenkrát ještě nebyl strop nad HBF. Ale i tak konce peronů před tunely neměly žádné prosvítání stínů od slunce.Klasické OR by to dělat nemělo.
Fakt? Tak to už jsem opravdu slepej. Musím tam nakouknout. Možná je to v nastavení a já nemám něco naplno. Ale HBF je zastropované dvojitou plochou. Tedy jak to chceš Iciku víc řešit?Klasické OR a vypadá to takto:
S tím problém nemám, ale potřebuji parametry.Tady bys musel nejspíš vytvořit model obřího válce nebo kvádru a celé to do něj šoupnout.