Zapadlá 1935

Já bych to asi neřešil. O tom, jaký má která trať význam, rozhoduje provoz. Když tam aktivitář dá vlak hráče, který posunuje v každé díře, a cestou křižuje v každé stanici s dalším vlakem, ve stanicích je vozů, že není kam plivnout - nemůžeme se bavit o místní dráze. (Tím nechci nijak hanit Danovy aktivity - jen dávám příklad) Naopak, když tam pojede jeden smíšený vlak, který odstaví někde cestou jeden vůz, v Kamenici objede a pokračuje do koncové stanice, je to zase lokálka jak vyšitá. Já jsem příznivcem historické věrnosti, která se v mé fantazii blíží víc té druhé variantě, ale každý máme tu fantazii jinou. Jedná se o fikci, takže nějaké meze těžko dávat.
Pro ježdění v OR je naprosto fuk podle jakého předpisu se jezdí a důležitá jsou pouze návěstidla. Já jsem pouze dosadil výhybky, a řídil se právě tím, kde jaká návěstidla osadil Robert, a snažil se pochopit, co tím myslel. A kdyby nebyl takový zájem o ty "nezabezpečené" výhybky, použil bych je maximálně třeba v lomu - spíš vůbec.
Jestli jsou někde přestavníky nebo ne je také jedno, protože nikde není psáno, že závislost dvouramenného návěstidla a zámku výměny nejde udělat.

Co člověk - to jiný názor, takže bych to nechal na autorovi tratě, ať si rozhodne sám jak si co kde představuje. ;)
Naprostý souhlas. Ony ani rozdílné názory nejsou špatné, řeší-li se klidně - já se třeba od Tebe dozvěděl pár podrobností k modřanské trati...

Snad trošku zklidním vášnivou debatu a nabídnu drobný kompromis. Byl to zápas mezi editorem a mojí trpělivostí , ale výsledek by mohl rozšířit možnosti provozu. Podařilo se mi po několika pokusech osadit novou vyhybku, na původně koncovém zhlaví stanice Rudoltice. Takto se ze stanice koncové, stává stanice průjezdná. Vjezd z vlečky SPHINX bude řešen vjezdovým návěstidlem ( buď jednoramenné, nebo dvouramenné). Nevím jestli se mi přesně podařilo spojit koleje, aby tam nebyl viditelný skok, ale databáze se propojila v pohodě. Více se mi do kolejiva a návěstidel už nechce zasahovat. ;)úprava Rudoltice.jpg

Hmm a udělané posuny v Rudolticích jsou kaput... Vlastně celkový balík aktivit počítal s Rudolticema, jako s koncovou stanicí, taď postrádájí scénáře aktivit význam, kde i AI vlaky od Bučiny objížděly vozy a vrzcely se směr Bučina. Takže vůbec nevím, co teď s tím.

Leda tak a nebo to zakryju servisem štěrku a dám jako výstavba nové tratě. Horší bude oprava pavučiny path v jedné aktivitě. Jediná složitější. Onen manipulák. Ale pozitivum je, že o rok později mohu už udělat zcela jinou situaci a tím balík rozšířit.

Hlavně nepropadat panice. Tom má pravdu, může být výluka, nebo mimořádnost. Mohu udělat třeba to , že vyměním texturu kolejí za rozbité pražce a před toto místo se dá přenosná návěst stůj. Případně to můžeme trochu zdramatizovat a udělat tam vyšinutí vlaku. Možností je mnoho.;)úprava Rudoltice 2 new.jpg

Nech jak je, to si ošefnu v aktivitách. Myslím tu výluk a tak, bude víc možností. Spíš budu muset opravit reversy posunů na tom původně kusém zhlaví, kde bylo zaůstění pouze do vlečky, nějak to snad půjde.

Snad trošku zklidním vášnivou debatu a nabídnu drobný kompromis. Byl to zápas mezi editorem a mojí trpělivostí , ale výsledek by mohl rozšířit možnosti provozu. Podařilo se mi po několika pokusech osadit novou vyhybku, na původně koncovém zhlaví stanice Rudoltice. Takto se ze stanice koncové, stává stanice průjezdná. Vjezd z vlečky SPHINX bude řešen vjezdovým návěstidlem ( buď jednoramenné, nebo dvouramenné). Nevím jestli se mi přesně podařilo spojit koleje, aby tam nebyl viditelný skok, ale databáze se propojila v pohodě. Více se mi do kolejiva a návěstidel už nechce zasahovat. ;)Zobrazit přílohu 38823
Nesmělý dotaz: na odjezdové straně směr Někam a Sphinx by mělo být alespoň jedno dvouramenné odjezdové návěstidlo - rovně do Někam, odbočkou do Sphinx. Nebo tam zůstane ranžírka?

Tak po dlouhém hledání jsem našel kostelíček i hřbitov. Z chaloupky jsem udělal faru, aby měl pan farář, kde bydlet. Hrobník dělá na hřbitově nové místečko a nedalo truchlí dáma nad svým nebohým zesnulým manželem...kostel 1 new.jpgKostel 2 new.jpgFara new.jpgHřbitov new.jpgTak ještě pořádnou hospodu a máme to v cajku....;)

Back
Nahoře