Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Já nejsem autorem ani vozidel, ani kabin. Vše je jen zapůjčeno od původních autorů, aby k trati mohly být přiloženy i nějaké aktivity. Já jsem jen spoluautorem ladění, aby vše fungovalo jak má nejprve v MSTS, současně i Openrails. Úpravy pro Openrails jsem nic netušící dokončil ještě před vydáním OpenrailsCZSK, tedy to bude chtít načerpat další síly pro další úpravy. Ale zatím nadbytek energie od stavění tratí jsem věnoval modelování budov a staveb kolem tratí. Což je užitečnější. Klonování ladění pro ORCZSK mají na starosti jiní.A ted k memu dotazu budou prosim v trainsetu trati BP k dispozici kabiny lokomotiv pro monitory v rozliseni 1920x1080 pixelu?

Blbě. Na to už je potřeba 3ds Max.....Jak se potom modeluje v Gmax něco složitého? ...
Složitější modely se pak skládají po částech. Například jeden model jsou nástupiště s lavičkami a druhý model jsou skupiny lamp, které ale mají stejný pivot. Tedy v TSRE5 pak stačí CopyPosRot a modely jsou naprosto soustředné. Já mám v gmax ale vše v jednom souboru a tam se pak rozhoduji, co do jaké skupiny dám. Jenomže v tomto případě mi to vyhodilo červený error, jakmile jsem chtěl načíst poslední část modelu. (mám zvlášť model komplet zdi se zábradlíčky a cimbuřím a do něj jsem pak přidával hotové modely obou peronů tak, aby lícovaly podchodové díly přesně na díru. Po pádech jsem si tedy uložil komplet zeď s prvním peronem a jak jsem přidal (Merge) další hotový peron, tak se ještě přidal, spojil jsem všechny bloky tohoto peronu v jeden, to ještě šlo, pak jsem peron vystředil na své místo a error. Ale takovým způsobem, že se vygumoval kompletní model. Soubor už neexistoval. Tak to by slabší povaha asi nedala a počítač by letěl oknem.Jak se potom modeluje v Gmax něco složitého?

Logické? Co takhle udělat trasu kudy pojedu a nemusím přehazovat absolutně nic.Ale to je logicke, ze si kazdy musi prehodit vyhybky.