Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ty já ti nevim, zjistil jsem, že občas je lepší nechat objekty rozdělené.
Tak to je zajímavé, protože ještě v dobách, kdy stavěl Martin 321 v Praze, tak právě slučování objektů mu zajistilo, že se Prahou dalo vůbec projet. Mě pak podobně slučoval hustě zastavěné plochy Mates. Určitě to pomohlo. Slučoval mi i brány TV.

Ale jinak například lampy na zastávkách jako jeden model rozmístím naprosto přesně, než abych osazoval každou zvlášť v editoru. Například Drážďany, první verze měla 2000 objektů na čtverec. Modelováním jsem tohle číslo srazil na 1800 a to jsem ještě hodně objektů přidával. Pak testováno v aktivitě, když byl i na tomto nádraží čilý provoz a žádný problém.
tak krasne jelo tech 200 km/h
Teď jsem četl článek, že ČD nasadily do Berlína Interjety, ale stále o rychlosti 200 psali až v úseku Berlin - Hamburk. Tedy netuším, kdy to z Dresden bude oficiálně. Jestli nečekají až dokončí rekonstrukce tam, kde je ta 50 a nová propojka ze Sudkreuz do Blankenfelde. Tipuji.
moc pekne postavena trat
Děkuji, ale pěkné to bude až po aktualizaci. Teď jsem to vystatistikoval a už jsem vymodeloval dalších 110 originálních modelů na míru. A ještě není konec. Ale je pravda, že většina jsou jen variace na prvotní modely, jen upravené rozměry, jiné textury a jinak poskládané. Proto to šlo tak rychle.

Původně se mi do toho nechtělo, protože z hlavní trati tato stanice už není vidět. Ale kdyby si někdo jen tak z legrace na Sudkreuz přehodil vexli do S Bahn a chtěl si zajet na konečnou, tak jsem vymodeloval i když trochu zjednodušeně i nádraží Teltow Stadt. Mosty jsou jako jeden model i s perony, protože tam jsou ta schodiště k nástupištím, tak aby to přesně lícovalo. Až na fotkách vidím, že jsem zapomněl snížit zábradlí. Původní výška byla moc, figurkám až po bradu. :) Ale to je ten nejjednodušší úkon k opravě. A na tom silničním nadjezdu ještě prodloužit zábradlí.
1010TeltowStadt.JPG
1010TeltowStadt1.JPG
1010TeltowStadt2.JPG

Perfektní, pane! Parádní ... A dalo by se i udělat taky něco u nás? Pro nás? Třeba zprovoznit v stávající trati Topírnu noc a Den blbec?
Už vypni ten kolovrátek, jsi trapný. Já třeba obě aktivity mám a dokonce plně funkční v OR a to proto že jsem si verzi 93.20 nechal a upravil jsi tak aby v OR fungovala, dokonce si tam přidal něco navíc aby byl provoz zajímavější. A ty kdyby jsi místo toho věčného fňukání starých k....v, se o něco pokusil tak akorát sereš 99 % všech členů fora.

Během dopoledne jsem zvládl Dresden Reick. Je to v oblouku, tak hranu nástupiště jsem vyskládal z 10m bloků (bez zbytečných polygonů) A prostředek je z 50 metrů ucelených bloků. Také se to dá. Cedule je bohužel nepovedená fotka, tak ji napíši ručně. Pak jsem si všiml, že nějaký vandal mi posunul ohrádky s lavičkami. Ještě že jsem dávám průběžně fotky, jinak bych to přehlédl. A mohu popojet do další stanice.
1310DrReick1.jpg
1310DrReick2.jpg
1310DrReick3.jpg

Už vypni ten kolovrátek, jsi trapný. Já třeba obě aktivity mám a dokonce plně funkční v OR a to proto že jsem si verzi 93.20 nechal a upravil jsi tak aby v OR fungovala, dokonce si tam přidal něco navíc aby byl provoz zajímavější. A ty kdyby jsi místo toho věčného fňukání starých k....v, se o něco pokusil tak akorát sereš 99 % všech členů fora.
Děkuju Ti za přívětivý příspěvek, ve kterém se snažíš pomoci kamarádovi z fóra. Jsi machr a proto i Tebe prosím o pomoc, pokud má tohle mé přání nějaké řešení (se kterým si nevím rady). Autor se k tomu nemá. Mrzí mě to i když jsem jeho projekt finančně podpořil už mnohokrát.

Autor se k tomu nemá. Mrzí mě to i když jsem jeho projekt finančně podpořil už mnohokrát.
Výborně, pokročil jsi. Autor se k tomu momentálně nemá. Pravděpodobně se k tomu nemá ani nikdo jiný, neboť opak by vypadal jinak. To jsi pochopil též? Důvod zní: každého rozhodnutí.
Tak se toho můžeš chopit sám. Že jsi finančně podpořil...a kdo ne?...Neznamená, že ti to dává nějaká privilegia. To nikomu, pro tvé pochopení.

Ovšem to taky neznamená, že se nemůžeme k něčemu vyjadřovat, napsat svůj názor. Třebaže se nemusí leckomu líbit.
Asi tak, Goetterdaemerungu. ;) :cool:

Ovšem to taky neznamená, že se nemůžeme k něčemu vyjadřovat, napsat svůj názor.
Slušně se vyjadřovat k tvorbě je jedna věc a doslova "vysírání" přikazováním stále dokola jako kolovrátek co mám kde stavět či přepracovávat, to nemá nic společného se slušnou diskuzí. To není nic jiného, že se tím autor takových příspěvků jen baví, jak na něj reagujeme.

Ovšem to taky neznamená, že se nemůžeme k něčemu vyjadřovat, napsat svůj názor. Třebaže se nemusí leckomu líbit.
Asi tak, Goetterdaemerungu. ;) :cool:
No a já souhlasím Venny, třebaže Ali do toho zrovna nespadá. Možná ti jeho „žadonění“ vyhovuje. Budiž...tvůj názor.
Takže, no asi tak jak píše Zbyněk Š.

Popojel jsem skrz další stanici Heidenau Sud. Tady je od peronu dlouhý chodník. Ještě by se hodilo udělat na míru i ten podjezd, aby ty schody někam vedly. Ale to až někdy bude nálada. Z vlaku tam vidět není.
Než udělám další peron Heidenau Großsedlitz tak bylo nutné nejprve udělat dominantu, to vysoké silo Agro. Našel jsem fotku, kterou jsem vyrovnal a použil na texturu. Na ty tubusy by to chtělo lepší texturu a pak je namnožit jako různé modely, protože i po CZ je takových hafo a žádný z dřívějších modelů nelícuje. Ten kocour je tam jen jako měřítko. Blok v kolejích udělám průjezdný. Jsem jen zvědavý, kdy mne to modelování přestane bavit. Ty perony jsou už ponorkové. :) Proto jsem šel do toho sila, aby byla změna.
1610HeidenauSud.JPG
1610HeidenauSud1.JPG
1610HeidenauGross.JPG

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře