Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ta je přece na Alexanderplatz a to je hodně daleko od mých kolejí. Tedy být ani vidět nemůže.A televizni vez v Berline, je ve Vasi trati?
Na mostě Monumentenbrücke mezi stanicemi Südkreuz a Hbf. je TV trochu vidět, pravda že z vlaku pravděpodobně vůbec, ale zase kolik objektů máme v tratích a nelze je z vlaků vidětNakonec to tolik nebolelo a myslím, že to i trochu odpovídá. Oproti videu mám už položenou kolej vedle na novou trať do Dresden, ale to už máte v aktualizaci. Nádraží Priesterweg ještě nemám dokončené, tedy jen malý výřez.
Zobrazit přílohu 40184
Zobrazit přílohu 40185
Ta je přece na Alexanderplatz a to je hodně daleko od mých kolejí. Tedy být ani vidět nemůže.
OR dále ne?Je dobré vědět, že tato hra má doheldnost 2 km.
Záleží samozřejmě na výkonu PC, ale jak tu bylo zmíněno, OR má více. V nastavení do max 10km. Vzdušnou čarou od místa, které jsem zmínil po až TV to má cca 4,5km, ale samo je to na tobě, tedy čistě teoreticky to možné je.Je dobré vědět, že tato hra má doheldnost 2 km. Tedy nějaké vzdálené dominanty o desítkách kilometrů je bezpředmětné řešit. Ale pokud je to v reálu do očí bijící, tak se to řeší velikostí modelu, protože když se dá na dohled co tato hra umí zobrazit, tak se objekt musí zmenšit. Viz například Pálava v Šakvicích.
V OR je vidět hodně daleko, ale myslím jen terén. Objekty mají nastaveno max 2000m. Nezkoušel jsem nastavit víc. Ale testoval jsem v nastavení dát 10km, jestli uvidím z trati u Šakvic Pálavu, ale skutečnou, vygenerovanou. Dával jsem tady i fotky. Byla vidět ještě od Pouzdřan. Jenomže pak jsem to zapomněl dát zpět a v Praze jsem měl problém jet i na volnou jízdu. Tak nechávám nastaveno 2000 až 3000m. Podle počítače.OR dále ne?

Tak pokud hraješ na bramboře, tak možná...Neutrpí pak fps? Tipuju tak jeden snímek za vteřinu. Ale třeba se pletu.
2244 polygonů, to je na zátěž naprostá legrace. To ta skupina lamp má 5300 a přitom se slučují do jednoho bloku naprosto normálně, svižně.