Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Tak to je zajímavé, protože ještě v dobách, kdy stavěl Martin 321 v Praze, tak právě slučování objektů mu zajistilo, že se Prahou dalo vůbec projet. Mě pak podobně slučoval hustě zastavěné plochy Mates. Určitě to pomohlo. Slučoval mi i brány TV.Ty já ti nevim, zjistil jsem, že občas je lepší nechat objekty rozdělené.
Ale jinak například lampy na zastávkách jako jeden model rozmístím naprosto přesně, než abych osazoval každou zvlášť v editoru. Například Drážďany, první verze měla 2000 objektů na čtverec. Modelováním jsem tohle číslo srazil na 1800 a to jsem ještě hodně objektů přidával. Pak testováno v aktivitě, když byl i na tomto nádraží čilý provoz a žádný problém.
Teď jsem četl článek, že ČD nasadily do Berlína Interjety, ale stále o rychlosti 200 psali až v úseku Berlin - Hamburk. Tedy netuším, kdy to z Dresden bude oficiálně. Jestli nečekají až dokončí rekonstrukce tam, kde je ta 50 a nová propojka ze Sudkreuz do Blankenfelde. Tipuji.tak krasne jelo tech 200 km/h
Děkuji, ale pěkné to bude až po aktualizaci. Teď jsem to vystatistikoval a už jsem vymodeloval dalších 110 originálních modelů na míru. A ještě není konec. Ale je pravda, že většina jsou jen variace na prvotní modely, jen upravené rozměry, jiné textury a jinak poskládané. Proto to šlo tak rychle.moc pekne postavena trat