Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pre autora modelu je to záležitosť pár kliknutí, ja ako tretia strana a ešte aj obmedzenými SW možnosťami by som pivot upravil ľahko, ale mal by som problém model vyexportovať. Ale ešte je tu možnosť úpravy S súboru:Díky Nebulusi. Dá se to nějak jednoduše posunout kvůli ověření ve hře? V modelování nemám vůbec žádné ponětí.
No nechci tě Zbyňku strašit, ale to, že ti zhasli monitory a musel si počítač natvrdo restartovat, nemá žádnou spojitost s operační RAM pamětí. To spíš vypadá, že ti "umírá" grafická karta. Vím o čem mluvím. Když v mém herním PC, na kterém hraju Open Rails CZ/SK, "umírala" moje grafická karta AMD Radeon HD 7800 Series, chovala se stejně, jako ty sám popisuješ tj. zhasínal mi monitor a kromě toho se mi ukazovali na obrazovce tzv. "artefakty" např. různě barevné kostičky, různě barevné pruhy a v několika případech se mi na obrazovce objevil obrazec připomínající vlnitý plech, který ohraničuje staveniště. Nakonec vypadával obraz tak často, že jsem si pořídil NVIDII kterou teď používám, a grafické karty vyměnil.Dnes se mi stalo. Jedu s Elsterwerdy, kde jsem měl uloženou volnou jízdu a před Bad Schandau mi to spadlo nechutným způsobem ,že jsem měl černé monitory, nic na počítači nefungovalo, jen reset počítače.
To nic není. Takový využití RAM paměti mám i já, když mám v Open Rails CZ/SK otevřenou nějakou větší a/nebo detailnější mapu. Navíc mám stejně velkou RAM paměť, jako ty, viz můj podpis. Pokud se ti to využití RAM paměti nelíbí, můžeš použít možnost "redukce paměťové zátěže" v nastavení Open Rails CZ/SK.Odpoledne repete a byl jsem zvědavý. A ve stejných místech nejprve hláška že nestačí paměť. Tak jsem kouknul do správce úloh a:
Zobrazit přílohu 40634
Je to možné? Ale mám dohlednost 4000m. Možná je to tím. Protože doposud se mi nic podobného nestalo. Dřív jsem jezdil na 3500m. Ale také teď mi běželo ještě něco jiného na pozadí. Protože mám v počítači 16 Gb ram a tato hra jen 5486 Mb.
Zdravím. Tak jsem zjistil že mě nefungují rychloměry žádné. Moc prosím o pomoc , nevím kde dělám chybu. Pročetl jsem snad vše a jsem asi slepý. Moc děkujiZdravím. Mám prosbu. Nainstaloval jsem včera pack 810 a mám i OR CZ/SK. A u 810 mám nefunkční rychloměr. Cvakání rychloměru slyším, ale ručička nic. Poraďte prosím v čem by mohla být chyba. Díky
Sorry for answering in english, I am from germany and i dont speak czech language unfortunatly. I hope you understnad me as wellZdravím. Tak jsem zjistil že mě nefungují rychloměry žádné. Moc prosím o pomoc , nevím kde dělám chybu. Pročetl jsem snad vše a jsem asi slepý. Moc děkuji
Moc moc moc děkuji. Rychloměry funkční.Omlouvám se, že odpovídám v angličtině, jsem z Německa a bohužel neumím česky. Doufám, že mě také chápete
Problém je v tom, že neaktivujete "pokročilý model adhäsions". Můžete jej aktivovat v možnostech simulací. Pak musí tacho fungovat.
Ctrl+Alt+X při každém startuZdravím. Tak jsem zjistil že mě nefungují rychloměry žádné. Moc prosím o pomoc , nevím kde dělám chybu. Pročetl jsem snad vše a jsem asi slepý. Moc děkuCtr
In order to add something about these changes, since Dodo answered the most of your questions.Hi at all
After a few month of not using OR so much, I have downloaded the new updates for the 754,742, 151 and the new 810-pack.
First impression: Amazing as always. Espacially the new 810 pack is really nice, the other perfect like we know it.
But I have some questions, maybe I just did not found out it now:
1. How can I stop the engine of the 810? The button on the right side is only a START Button, but can not stop the engine. The only way is to cut off the battery but it would be really bad for the engine.
2. Whats exactly new on the 150/151/350 pack? I tried a 151 but its like before? In the readme I saw the change is, that on the display there are electric brakes from -1 to -3. (As I remember it was only -1 before) Is this the only change?
3. Whats the change on the diesel engines like the 754? I read about new cooling system, which would be great because I had problems with the cooling on the track between Vrutky and Banska Bystrica.
Thank you and greetings
Bpee237
Implementováno v update.2.) Pokud to simulátor umožní, správně by sepnutí startéru nemělo být vázáno na řadič směru jízdy, směr může zůstat zařazený i vyřazený.
Now mouse support for stop engine is implemented.I know the Shift+Z, but I use the mouse if its possible for more realism.
Ahoj, s tímhle jsem se setkal u Pcku 810 pro ORCZ už vícekrát, vypadává volnoběh a i u soupravy hráče občas zeslabí intensita zvuku. Je zajímavé, že zvuky pro OR od Jacka, přímo na Pikkův model tohle nedělaly, Takto vypnul motor po zastavení AÍ vlaku. Je zajímavé, že ne vždy.