Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Super, díky za radu. To mě nenapadlo...Ahoj, to by rozbilo vše opravené, už jsem si o tom psal s Icikem. Musíš pro AI vlak použít servis 4. Tak si AI vlak zastavíš, kde potřebuješ. Buď dáš určitý počet neviditelných vozú před soupravu, nebo za ní.
Dá, v počasí si nastavit jasno, nebo ručně ubrat mlhu, případně oblačnost. Pak by se měl dostavit kýžený výsledek.Dá se nějak nastavit krajinka bez oparu?
Aktivity na 10 km dohledu hrát ani na dnešních HW moc nejdou a při nižším dohledu mi přišlo zase hnusný ten ostrý zářez a vyskakující objekty. Takže mlhovina byla jasnou volbou, jak to vše tak nějak zkompromisovat. Proto je vzdálena mlha na každém profilu počasí.Dá se nějak nastavit krajinka bez oparu? V klasickém OR se mi líbí ta čistá dohlednost a osázené objekty v dáli, počítalo se s tím, že budou vidět. Viz také berlínská televizní věž. Dva stejné pohledy OR1.8 a OR 1.5
Zobrazit přílohu 40632
Zobrazit přílohu 40633
Hlavní tester Dan má nejraději mlhu a špatné počasí, proto tohle ještě neobjevil.Ale bývají krásné dny, kdy je vidět nádherně daleko.
Ještě hlásím chybu v "Potřebné soubory" - Navestidla - BP . Máte tam soubory z 27.12.2021 a 31. 8. 2018. Aktuální jsou z 4. a 5. 6. 2024, tedy je máte v aktualizaci 99.90.

Tohle ale není řešení, které by něco spravilo. Podvozky má MichalS stejně jako jiné modely - nejsou to FA, ale jsou součástí modelu. Jinak by ani nefungovaly jako podvozky. Ale proč má MichalS něco na nich jinak, než to má 99% ostatních modelů? Tohle se musí vyřešit. A myslím, že míč je na straně MichalaS. Já v kódu s nimi nedělám nic špatně.2) Dalo by se do nastavení hodit zaškrtnutí naklápění skříní (jen ANO x NE, bez "nastavení intenzity" apod.)? Narážím především na to, že 75X od Michala S. mají podvozky jako FA a při naklopení v oblouku mají podvozky tendenci vybočit z kolejí (už jsem to sem házel i s obrázky, bohužel to zapadlo bez reakce). A možnost volby by snad nikomu nevadila...![]()
taky přemýšlím co je tam blbě...Tohle ale není řešení, které by něco spravilo. Podvozky má MichalS stejně jako jiné modely - nejsou to FA, ale jsou součástí modelu. Jinak by ani nefungovaly jako podvozky. Ale proč má MichalS něco na nich jinak, než to má 99% ostatních modelů? Tohle se musí vyřešit. A myslím, že míč je na straně MichalaS. Já v kódu s nimi nedělám nic špatně.
Tak já nic nemodeloval, bo to taky neumím, to dělal kamoš tu úpravuMožná by pomohl rozbor ještě jiného modeláře. Třeba Nebuluse.![]()
Tady nešlo o 10km, ale max 4. Opravdu by nešlo volitelně v nastavení hry "bez oparu" ? Já jsem právě vše testoval a jezdil v OR 1.5 a zvykl jsem si na to co vidím na táhlých rovinkách. Například věž v Berlíně. V 1.5 vidím krásně i textury, proto jsem je řešil. Ale v ORCZSK je celá v oparu a je to škoda. I ten kostelík na těch fotkách. Ten jsem osazoval proto, že na videu, co mi poslal Mikulda, je krásně vidět. Nyní je také v oparu. To že vyskakují objekty, to už jsem si zvykl. Když je něco nastavené na 700m, tak ti to vyskočí před nosem i tak.Aktivity na 10 km dohledu hrát ani na dnešních HW moc nejdou a při nižším dohledu mi přišlo zase hnusný ten ostrý zářez a vyskakující objekty. Takže mlhovina byla jasnou volbou
Pomocí "Shift + =" na české klávesnici si ji můžeš úplně odstranit.Tady nešlo o 10km, ale max 4. Opravdu by nešlo volitelně v nastavení hry "bez oparu" ? Já jsem právě vše testoval a jezdil v OR 1.5 a zvykl jsem si na to co vidím na táhlých rovinkách. Například věž v Berlíně. V 1.5 vidím krásně i textury, proto jsem je řešil. Ale v ORCZSK je celá v oparu a je to škoda. I ten kostelík na těch fotkách. Ten jsem osazoval proto, že na videu, co mi poslal Mikulda, je krásně vidět. Nyní je také v oparu. To že vyskakují objekty, to už jsem si zvykl. Když je něco nastavené na 700m, tak ti to vyskočí před nosem i tak.
Jediné čo ma napadá, že došlo k nejakým nezrovnalostiam v pivotoch otáčania podvozkov.Možná by pomohl rozbor ještě jiného modeláře. Třeba Nebuluse.![]()
Mohl bys to prosím prověřit?Jediné čo ma napadá, že došlo k nejakým nezrovnalostiam v pivotoch otáčania podvozkov.