Howky
Průvodčí
Na první kliknutí dneska začalo stahováníZdravím ,trať stále nelze stáhnout. Bude jiná možnost tuto trať stáhnout? Pokusy od včera 22 hod do teď.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na první kliknutí dneska začalo stahováníZdravím ,trať stále nelze stáhnout. Bude jiná možnost tuto trať stáhnout? Pokusy od včera 22 hod do teď.
Jsi kouzelník, díky za návod. Stahování fungujePokud se ještě někdo trápí se stažením, zkuste toto.
Já to zkoušel i pomocí odhlášení účtu, a bohužel mě návod nefunguje.Jsi kouzelník, díky za návod. Stahování funguje![]()
Je potřeba být přihlášen, aby se dalo pracovat s těmi "hvězdičkami" a složkami. Včera večer jsem to takhle stáhnul, když to jinak nešlo.Já to zkoušel i pomocí odhlášení účtu, a bohužel mě návod nefunguje.
Taky mi to nějak nefunguje. Prý překročena maximální velikost pro stahování nebo tak něco.Já to zkoušel i pomocí odhlášení účtu, a bohužel mě návod nefunguje.
Ještě před rokem trať měla 65GB, tedy 3x tolik. Popravdě nebylo vůbec jednoduché to srazit, alespoň na těch 20GB což už umožňuje vydání, což je pro mě úspěch. V prvním příspěvku jsem popisoval, čím je způsobená taková velikost.Ano, už to jede. Ale čas stahování 3 hodiny, tak to vzdávám. Jen by mne zajímalo, proč to má 20 GB ? To celá trať BP i s trainsetem má jen14 GB (s komprimovanými fototexturami).
Tipuji, že jsi zapomněl odebrat fototextury v Terrtex, když jsi je ve finále nepoužil.
Perony v Hradci zkusím tedy rozdělit, ale návěstidla pod zem dávat nebudu, absolutně popravdě nevím jak bych je měl nastavovat.RicarCZ ano jak píšeš v editoru je rozděl. Tohle by mohl udělat i Zbyněk a to včetně Prahy hlavního, tam jsou normálně návěstidla. V HK nejsou, tam bych je ale prosil dáta pod zem, ať máme jistotu při tvorbě aktivit. I když vlastě by se nemuselo díky kodu na vjezd na obsazenou kolej.
Otázka spíš byla, jestli ty fototextury jsou někde aktivní? Protože obrázky z trati používají klasické textury, tedy by se mohly úplně odebrat. I proto jsem si chtěl trať stáhnout, abych se podíval a eventuelně pomohl. Protože ten projekt podle obrázků vypadá opravdu dobře.Právě složku Tertex jsem nejvíce optimalizoval, dokonce konvertoval všechny fototextury do .dds formátu, které při zachování rozlišení 4096x4096 zabírají
Fototextury jsem začal používat až někdy kolem roku 2022, takže ve starších úsecích nejsou, až na pár vyjímek, aby nebyly tak ostré přechody. Složka tertex má pouze necelých 7GB.Otázka spíš byla, jestli ty fototextury jsou někde aktivní? Protože obrázky z trati používají klasické textury, tedy by se mohly úplně odebrat. I proto jsem si chtěl trať stáhnout, abych se podíval a eventuelně pomohl. Protože ten projekt podle obrázků vypadá opravdu dobře.