Pepa z Nuslí
Průvodčí
Tak on to vlastně není most, ale lávka pro cyklisty a pěší.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A já měl nutkání tohle poznamenat, ale ty jsi to tam poznal sám.Přátelé, ta rodinka na mostě, to jsme my.
To fakt jde takto kopírovat a že se něco z trati nezkopíruje? Nevěřím. Já tratě vzájemně kopíruji z počítače z práce a doma celých 22 let a tohle se mi ještě nikdy nestalo. Dřív jsem kopíroval vše na disk v šuflíku a ten přenášel, později už kopíruji jenom změněné soubory, na to stačila malá fleška a současně už nepotřebuji ani flešku, kterou jsem stejně zapomínal v počítači a vše dávám na OneDrive. Od té doby co jsem přešel z dlouho přesluhujících (až do konce roku 2020) WinXP na desítky.při kopírování tratě ze starého kompu do nového, se mi nestáhly všechny soubory s kolejivem

Fakt nemůže.Nemůže to být

Tohle si vyřiď s Deteriem. To on se před mnoha lety pustil do peronů v Brně. Dobře začal, ale pak mu asi došly síly nebo vyhořel. To se stává, tak je to tam víc než 10 let zamrznuté. A to jsem jej ještě musel přemlouvat, aby alespoň odstranil z peronů tu londýnskou telefonní budku.Ale co mi fakt chybí na Brně hl.n. - ty modré průhledné šachty výtahů u peronů.
Tu jsem začal až dnes, Podbabou počínaje. Asi jsi myslel 072.Zvlášť ta 090

Ne, to je jen reakce podle stavu diskuze. Jako v reálu. Jestli se Ti to nelíbí, tak se Ti, pane, moc omlouvám.To je nějaká obsese, nebo krajová specialita s tím neustálým oslovováním "pane" v kombinaci s tykáním? V životě jsem nikoho takhle mluvit neslyšel.
Kamarát keď mal vypité, tak všetky baby oslovoval "Pani-teta", vtedy sme vedeli, že má dosť.To je nějaká obsese, nebo krajová specialita s tím neustálým oslovováním "pane" v kombinaci s tykáním? V životě jsem nikoho takhle mluvit neslyšel.
Byl. Já téměř vykrvácel na stovkách kilometrů od Berlína až do Prahy s těmi kytičkami a travičkami (už mi zbývá jen Ústí - Děčín a mám hotovo). A také cestou vidím toho hodně z dob, kdy jsem ještě nemodeloval. To by chtělo, to by chtělo, ale jaksi není chuť ani energie. Vydám aktualizaci 101 a snad si dám na chvíli pokoj. Tak to prostě je. když člověk věnuje něčemu víc hodin, než je zdrávo, vyhoří a potřebuje nějak doplnit energii. Ale tady by jste někteří člověka uštvali. "Dobrý, tak ještě Brno, ještě Vysočinu,...."A k těm peronům v Brně ještě otázku: byl by problém tam ty výtahové kostky dolepit?
Zas až tak velký rozdíl není. No teda, vlastně po 3 letech rekonstrukce už jo. Slováci konečně položili nové mosty, položené jsou koleje, a místy už je i zadrátovano. Tak už zbývá jen to stejné na druhé traťové a dokončit zastávku Brodské. No aspoň na rok práce eště slovenským tempem..Také jsem to ještě zvládl z Bratislavy. Tedy to bude vytravičkované až do Brna a Přerova. Zbývá jen Břeclav - Staré Město.
Například zastávka Brodské pěkně prokoukla. Nebulus bude mít z okolí jeho modelu určitě radost.
Ale jinak, tady je to veliká nostalgie z roku 2003. Nyní je tam asi vše jinak.
Zobrazit přílohu 41666
Zobrazit přílohu 41667