Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ivoši, u všech vozů v soupravě hráče, máš je vypsané je odkaz. Ty musíš použít + doplňky a dojedeš.

Ivoši, u všech vozů v soupravě hráče, máš je vypsané je odkaz. Ty musíš použít + doplňky a dojedeš.
Jo už jsem pochopil dík.Ještě ale malý dotaz nějak jsem zapomněl jak to udělat a kde se to nastavuje aby mi znaky v traťovém monitoru se zobrazovly barevně a ne šedě.To se netýká té tvé akt ale všeobecně někde jsem se v tom vrtal a už zapomněl kde se to nastavuje. dík

Zdravím a měl bych ještě jeden dotaz ale už asi poslední stran té balšoj Dankovy akt. na BP.To že jsem poprvé dojel jen do Hradce moje chyba nezaktualizoval jsem si trať BP takže opravil a znova.To že jsem si nezkontorloval a nepřečetl TM pořádně a nechal tam to co tam být nemá a dojel jen do Malešic (posr...jeřáb)moje chyba opravil jsem a zase znova.Ale proč mi když už mám všechno snad tip ťop nechce vyskočit v Malešicích hláška o připojení nevím ale pak už něco skočí takže jsem vynechal jízdu serjožou (tu jsem absolvoval při druhém pokusu)Ale proč mi ne a ne vyskočit hláška při odpojení v Libni když už snad mám všechno v pořádku, nevím.Sice se domnívám co a jak takže to dělám spíš poslepu ale jak to bude dál opravdu nevím.Má tuhle akt. už někdo projetou a může mi poradit co a kde je teda blbě jestli jsem opravdu dylina já nebo chyba není na mém příjmači?Je to beza akt. ale po čtvrté bych se na to už mohl vys....Budu rád když někdo napoví zatím se mějte fajn

Hláška ti nemusí vyskočit, pokud jsi vyměnil vozy a nepřečísloval consist. Bohužel, ne tohle musíš dávat pozor a třebe TSRE CE tohle absolutně nezvládá.

Hláška ti nemusí vyskočit, pokud jsi vyměnil vozy a nepřečísloval consist. Bohužel, ne tohle musíš dávat pozor a třebe TSRE CE tohle absolutně nezvládá.
Jo táááááááááááááááááák tak už jsem doma jedu dál.Trochu jsem se dovtípil že by to tak mohlo bejt.Moc dík Danku a s tím přečíslováním a consistem si to znamenám!!!

V Holešovicích ti posun předává sypáky. V Lovosicích dohazuje nářeďový vůz a pak tam přecházíš na KDSD 721.

V Holešovicích ti posun předává sypáky. V Lovosicích dohazuje nářeďový vůz a pak tam přecházíš na KDSD 721.
Jo v Holešovicích jsem to vydedukoval i bez hlášek (ony tam naskákaly ale až když jsem to pozapojoval a zacouval)ale mám to všechno uložené tak to zkusím znova z Libně tak jak to má bejt.

Danku jsem co jsem v Lovosicíxh vše už OK i hlášky naskákaly jak mají ale nevím proč a co dělám špatně když jsem přelezl do hektora odpijil 130 vše tak jak se má, odbržděno ,pozapínáno ampéry to ukazuje a ten krám se ne a ne hnout z místa.Něco tam je špatně protože ani osvětlení přístrojů a kabiny nejde zapnou ale kur...co??!! ještě kdyby jsi byl tak dobrý a měl trochu trpělivosti a neporadil by jsi mi??!!!

Koukni do diagnostiky, jestli ti běží motor. Jestli ne, startni ho.
Motor běží odbržděno ampéry jdou nahoru a krám stojí.Zkusil jsem ho chcípnout a znova nahodit.Taky jen tak cvičně odpojit vagony a furt h.....Už i Zdenda mi na to kouknul a taky nad tím dumá.

Back
Nahoře