Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo už jsem pochopil dík.Ještě ale malý dotaz nějak jsem zapomněl jak to udělat a kde se to nastavuje aby mi znaky v traťovém monitoru se zobrazovly barevně a ne šedě.To se netýká té tvé akt ale všeobecně někde jsem se v tom vrtal a už zapomněl kde se to nastavuje. díkIvoši, u všech vozů v soupravě hráče, máš je vypsané je odkaz. Ty musíš použít + doplňky a dojedeš.
DííííííííííííííííkShift F4![]()
Jo táááááááááááááááááák tak už jsem doma jedu dál.Trochu jsem se dovtípil že by to tak mohlo bejt.Moc dík Danku a s tím přečíslováním a consistem si to znamenám!!!Hláška ti nemusí vyskočit, pokud jsi vyměnil vozy a nepřečísloval consist. Bohužel, ne tohle musíš dávat pozor a třebe TSRE CE tohle absolutně nezvládá.
Aha no já už to nějak zpytlíkoval soupravu poskládal a už odjíždím směr lovosice.Dík už dám pokojV holešovicích zastav před koncem perónu. Máš to v příkazové zprávě v Libni.
Jo v Holešovicích jsem to vydedukoval i bez hlášek (ony tam naskákaly ale až když jsem to pozapojoval a zacouval)ale mám to všechno uložené tak to zkusím znova z Libně tak jak to má bejt.V Holešovicích ti posun předává sypáky. V Lovosicích dohazuje nářeďový vůz a pak tam přecházíš na KDSD 721.
No nic počkám jestli se někdo neozve se stejným problémem.I tak dík měj seOsvětlení kabiny 721 nemá. Jinak netuším.
Motor běží odbržděno ampéry jdou nahoru a krám stojí.Zkusil jsem ho chcípnout a znova nahodit.Taky jen tak cvičně odpojit vagony a furt h.....Už i Zdenda mi na to kouknul a taky nad tím dumá.Koukni do diagnostiky, jestli ti běží motor. Jestli ne, startni ho.
V tom případě je to něco po aktualizaci ORCZ.Motor běží odbržděno ampéry jdou nahoru a krám stojí.Zkusil jsem ho chcípnout a znova nahodit.Taky jen tak cvičně odpojit vagony a furt h.....Už i Zdenda mi na to kouknul a taky nad tím dumá.