Martin S.
Provozní technik
Mám splněno.A jen tak na okraj, poskládejte si do consistu ten prototyp jako fikci se dvěmi mašinami stejného čísla, do soupravy hráče a v ORCZ nevyjedete ani za humna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám splněno.A jen tak na okraj, poskládejte si do consistu ten prototyp jako fikci se dvěmi mašinami stejného čísla, do soupravy hráče a v ORCZ nevyjedete ani za humna.
Tak to se divím, poněvač to porušuje komplet zásady ORCZ se dvěma stejnýma mašinama v soupravě hráče popsané v zásadách simulátoru. Takže asi nějaká vyjímečná situace. Místo dokazování "ono to jede", bych si přečetl co tady Icik několikrát psal ohledně právě té shody stejných mašin v hráčově soupravě, pak tady můžeš udělovat rady, proč někomu padá aktivita, namísto diktátu, co bych měl, či neměl v aktivitě zařadit. Důvod jsem napsal výš, tečka. Pak si klidně smažte celý trainset BP, poněvač to není reálné, stejně tak nejsou reálné po okolí Brna, 854, 954, 054, ty tam přeci jezdí už léta v Najbrtu, to samé 814+941 a 842 jakbysmet, takže běda, je použít v aktivitě. Svoje jsem napsal výš. Takže jednoduché:Mám splněno.S "Baxiho" napodobeninou jsem ale dojel z Břeclavi do Podivína, kde jsem jízdu ukončil a DR Ganz už mám vyzkoušený. "Baxi" se skládal z hlav s a bez fíry, to šlo, Ganz má hlavu jen jednu, druhá je vlastně stejný eng daný na opačnou stranu soupravy, s otočením. A přeci to jezdí.
![]()
Problém se týká lokomotiv s pokročilou fyzikou EP a při uložení a načtení hry. Cíleně nevím o tom, že by se to podařilo vyřešit. Ale těch oprav už bylo tolik, že sám nevím.Ani jednou mi to nespadlo, vše zkoušeno na trati BP. Takže si troufnu tvrdit, že nějaké problémové řazení více stejných loko za sebe se nekoná.
Mně se aktivita ani nenčetla a spadlo mi to rovnou s hláškou, když jsem kdysi dal omylem dvě shodné 742jky. Od té doby se tomu snažím předejít. Právě, že není jistota, že to zas začne dělat rotiku.Problém se týká lokomotiv s pokročilou fyzikou EP a při uložení a načtení hry. Cíleně nevím o tom, že by se to podařilo vyřešit. Ale těch oprav už bylo tolik, že sám nevím.
Máš pravdu, dvojice 151.006 mi už hru shodila...Problém se týká lokomotiv s pokročilou fyzikou EP a při uložení a načtení hry. Cíleně nevím o tom, že by se to podařilo vyřešit. Ale těch oprav už bylo tolik, že sám nevím.