Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Časem s tím zkusím něco udělat, ale přeexportovat ty všechny modely bude vcelku na dlouho. O jaké řady se konkrétně jedná? Na těch screenech žádné anomálie nevidím.Zdravím, rád bych požádal o pomoc. Je to problém jenom u mě, nebo je chyba někde v modelu, že se podvozky neotáčí? Vypadá to hrozně, kdysi jsem to řešil, no ale už si nepamatuju, jak jsem to vyřešil, předem díky.Zobrazit přílohu 43386Zobrazit přílohu 43387
Zkusím postupně přeexportovat ty Bautzeny, opravdu je to u všech krom BDsee? Velmi těžko se mi to testuje, v běžných obloucích to není těméř vidět. U jiných vozů nemůže být nic podobného, tam jsou úplně jiné modely např. Bdt, Xmz Bdmtee.Myslíme tohle...Týká se to téměř všech Y z tvých stránek @RicarCZ, možná i ČD Xmz, které mají "snížený" model, např. Bmz230 052. Ty mě ale vyzkoušet nenapadlo.
![]()
Jasně vím, že je problém v .s WAG s tím nemá nic společného, stejně jako jiné starší modely s odlišnou délkou. Vím jak ty modely opravit jen to chce nějaký ten čas.Kouknul jsem se na ty vozy BDs. Nejsou animovány ty z označením 449_x a 450_x. Jiné, např. s označením 410, 412 nebo 429 atd. podvozky animované mají. Jelikož mám na všechny naklonované ladění I. Hnízda a přenos WAG z funkčního modelu na nefunkční nepomáhá, bude problém nejspíše v modelu *.s.
Testováno jen přes ShapeViewer, pomocí funkce Animate. Modely funkční jsou veliké cca 165 kB, neanimované mají délku silně odlišnou. Nejsem s to zjistit, kdo byl autorem.
Snad to něčemu pomůže.
Ano, ale to není všechno, nápravy jsou také psány malými písmeny a ty se normálně otáčí. Problém je narušená vazba náprav na podvozek, kterou opravím.Když koukám na tu hierarchii a i do kódu, tak vidím že názvy jednotlivých sekcí musí být velkými písmeny. Jako mohl bych to upravit v kódu...
Ono je to popravdě vcelku jedno, jestli ladění nechávat ve .wag, nebo do .inc a dávat ladění pro CZSK do podsložek, ale to zas znamená dělat 2x více .wag souborů, pak otázka co za ladění dát do složky modelu?Ahoj
Inc se blbě používá u tvorby aktivit, ale chápu, že dělat ladění pro každý vůz zvlášť je kopr, takže do podsložek OpenrailsCZSK.
No pokud budeč includovat, tak ne. Editor nevidí loose consisty a nese to další následky, takže ty jsou lepší do podsložky, ale starý neinc. wag můžeš nechat v zákl. složce. Nebo můžeš, jak Dodo, ten inc zrušil úplně a dává klasický wag soubor.Ono je to popravdě vcelku jedno, jestli ladění nechávat ve .wag, nebo do .inc a dávat ladění pro CZSK do podsložek, ale to zas znamená dělat 2x více .wag souborů, pak otázka co za ladění dát do složky modelu?