Skiny Ricar

Zdravím všechny, moc moc děkuji za parádní skiny na super model. Opravdu paráda. Mockrát děkuji. Jen se chci zeptat, dá se nějak zapnout LS 90 ? Protože tlačítko živáku funguje, ale ls 90 nepřenáší žádné návěsti. Také bych se zeptat co vše ještě pod ORCZ/SK funguje ? Třeba startování motorů atd. Předem díky za odpověď.

Pleteš se, 843 mají LS90, 842 LVZ IV.
Já si říkám že ty typy jsem znal... Děkuji za upřesnění. Ještě bych autora upozornil, že kabina má FOV kompatibilní se starým OR, když ji zapnu v or CZ, tak je pohled více do vzduchu, když použiju Ctrl +1, pak se srovná ale mám zmenšné rozlišení.

Kabinu lze posouvat šipkami nahoru a dolů, dle potřeby (tak se nastavuje pohled na 16:9) nebo používat v 4:3 formátu přes Ctrl +1, v obou režimech, je plně funkční.

No mám origo směrování do složky sounds u modelu, ale stejně to nefunguje. Zkusím si s tím pohrát. :D A jsem hrozně rád, že se opravují ty vozy, za to velké velké díky. :)

Testovali jsme to vcelku dlouho i na různých PC a volnoběh slyšet byl. U těch originál zvuků to fungovalo velmi zvláštně, protože byla šance, že hlavně u solo 843 byly zvuky v pohodě, při prvním zapnutí OR a druhém již ne, se soupravou stabilně volnoběh nešel.

Ale s těmi modifikovanými .sms soubory vše běží stabilně (na momentálně poslední verzi ORCZ/SK 1.9.242).
Normální i studený start, vše funguje.

Já se také přidám ke chvále. Pěkně zpracované, opravdu! Pokud budete mít zájem implementovat další pokročilé funkce například pro motory nebo zvuky, bude příležitost z naší 842 a nebo technické údaje hlavně k motorům získat od našeho ladiče.

@RicarCZ

Thank you for the nice 843 with Bt(f)n. Am I right that the model is from 2016, but the cab and the tuning is new?

I tried it but unfortuantely I hat problems with a few small things.

1. How to brake the 843 and the Bftn correctly? I tried the loco brake but it is too weak in mountain tracks. The electric brake also just brake very slow. How is it done in reality?

2. In the Shift+F5 Menu I saw that the 843 has (like the real one) 2 engines with 300kW each. But during the journey both a running but the load is very differnet. Most time one engine has 96% load and the other just 5-10%. Why? Is this a tuning problem or do I have to acitvate both engines?

3. I did not completly understand jow it is with the sound. The readme said the sound have to be downloaded and installed seperately.
I tried the 843 just from your pack and it already had sounds. So is it the sound already inside completly or does the extra sound download improves it?

Thank you in advance and greetings
Bpee237

Back
Nahoře