Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
(Btn+Bftn) á´la 043+943 - Heating is provided by a hot air diesel aggregate.Btn and Btfn have electric heating. That should be like in real life, because they dont have an diesel engine. They can get the power for heating only from CZE via cable from 843.
Ještě to není plně sladěné s novými funkcemi, které bohužel nemáme nikde popsané a naší 842, kde to bude moci být převzato, jsme ještě nevydali. Tak musíte počkat.Ještě jedné vizuální drobnosti jsem si všiml na 843: zadní motor kouří, i když jsou oba agregáty stopnuté. Tuším, že motory jde stopovat a startovat prozatím jen centrálně, bez rozdělení, takže vypnuté to stoprocentně bylo.
I can not switch off the 2nd engine. by pressing the STOP button, only the first engine stops.Ještě jedné vizuální drobnosti jsem si všiml na 843: zadní motor kouří, i když jsou oba agregáty stopnuté. Tuším, že motory jde stopovat a startovat prozatím jen centrálně, bez rozdělení, takže vypnuté to stoprocentně bylo.
Opraveno, doufám že zbytek už bude ok, těch vozů bylo najednou opravdu moc.Ahoj.
U Bee273 109 a Bee273 132, když chci stáhnout, hodí to na Bds.
Jaký konkrétně? Protože všechny BDs jsem projel a odkazy jsou nasměrovány správně. Nebo u nějakého neodpovídá obsah archivu?Ještě jeden BDs se stahuje jako BDsee.
klasické staré OR s tejně jako MSTS, již není nijak z mé strany podporováno, už jej několik let ani nemám v PC. Ladění toho BDsee je ale obdobné s ostatními vozy stejné konstrukce. Doporučuji přejít na aktuální ORCZ/SK verzi, pro kterou je tvorba na mém webu primárně určena.Jenom škoda, že ten BDsee⁴⁵⁴ nefunguje v klasickém OR.
ORTS_PLAYER_DIESEL_ENGINE_STARTER2
ORTS_PLAYER_DIESEL_ENGINE_STOPPER2
DIESEL_CHECK_POWER_MOTOR_LAMP2
DIESEL_MOTOR_WATER_TEMP2
DIESEL_MOTOR_OIL_TEMP2
DIESEL_MOTOR_TEMP_WARNING2
RPM2
ORTS_OIL_PRESSURE2
ORTS_DIESEL_TEMPERATURE2
20145 InitMotorIdle2
20146 StartUpMotor2
20147 StartUpMotorStop2
20148 StartUpMotorBreak2
20149 EnginePowerOn2
20150 EnginePowerOff2
20151 MotorStopBreak2
Variable22Controlled
Variable42Controlled
Variable62Controlled
Variable72Controlled
Variable82Controlled
Variable22_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals
Variable42_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals
Variable62_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals
Variable72_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals
Variable82_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals
DieselStartDelay2 ( 10s )
Díky o podpoře některých kabinových prvků druhého motoru vím, to jsem nějak vyčetl s vašeho kodu na githubu.Funkce a nejen kabinových prvků pro 2. motor jsou v kódu implementovány. Jen nejsou nikde popsány. Přemýšlím, jak vám to předat. Ale je to v zásadě jednoduché. Je to stejné, jako pro 1.motor jen s indexem 2.
Zde je výčet kabinových prvků:
Kód:ORTS_PLAYER_DIESEL_ENGINE_STARTER2 ORTS_PLAYER_DIESEL_ENGINE_STOPPER2 DIESEL_CHECK_POWER_MOTOR_LAMP2 DIESEL_MOTOR_WATER_TEMP2 DIESEL_MOTOR_OIL_TEMP2 DIESEL_MOTOR_TEMP_WARNING2 RPM2 ORTS_OIL_PRESSURE2 ORTS_DIESEL_TEMPERATURE2
Zde je výčet zvukových triggerů:
Kód:20145 InitMotorIdle2 20146 StartUpMotor2 20147 StartUpMotorStop2 20148 StartUpMotorBreak2 20149 EnginePowerOn2 20150 EnginePowerOff2 20151 MotorStopBreak2
Zde je výčet variabilních triggerů pro zvuky:
Kód:Variable22Controlled Variable42Controlled Variable62Controlled Variable72Controlled Variable82Controlled Variable22_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals Variable42_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals Variable62_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals Variable72_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals Variable82_Inc_Past/Dec/Equals/Nequals
Sekce Engine v eng:
Kód:DieselStartDelay2 ( 10s )
Zdravím,1. Šel by zprovoznit ukazatel tlaku oleje na displeji MSV jak u 843 tak u 943 ?
Ano je to tak, ukazatel proudů TM na 943 časem doplním, vezmu jej z 843.2. Nevím kdo jsi všiml, nicméně jsem to řešil i s kamarády kteří na 843/943 jezdí, a zjistil jsem že na Bftn/943 by se měl na displeji MSV zobrazit i budík s ukazatelem proudů na TM. V kabině pro 943 ve hře však budík není. Pokud není fotka displeje s budíkem pro proud TM, mohu zkusit poprosit zda by šel displej nafotit. Šel by potom ukazatel dodělat ?
To jsou soubory vl. zabezpečovačů od Icika z webu msts-rw.czAhoj Ricare. Dík za nové ladění 843+943+043.
Po instalaci opravné a rozšiřující verze 843 vč. kabin a společných složek mi simulátor hlásí chybějící soubor 'LS90.inc' ze složky common.inc/Ceske_vlakove_zabezpecovace. V balících vozidel není ke stažen a není dostupný ani jinde na trainsetu.
Je možné ho nějakým způsobem doplnit?
Děkuji.
Ono stačí zapsat jiné koefy pro výkon chlazení každého motoru a hned se to rozejde.Zapisovat teploty vody a oleje druhého motoru jsem zkoušel, ale stejně se ukazatelé, vzhledem k identickým teplotám, překrývaly. Tak jsem v tom neviděl moc smysl ale mohu je přidat.
Přepínač motorových skupin udělám.Ohledně startu/stopu 2. motoru, to je složitější u 843 nejsou samostatná tlačítka pro každy motor, ale společná, vedlejším spínačem se určuje jaký motor se bude startovat. Taková funkce tuším podporovaná není.