Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Zatím se mi opravdu do nich nechce, protože bych musel vše znovu vše namapovat. Jedině, kdyby ten blok šel rozdělit napůl a to opravdu v gmax ještě neumím. Ano jsou po deseti metrech, tak jak udělám přesně nové body po 5 metrech? To pak doladit už bude sranda.U takhle ostrých oblouků by to chtělo kratší bloky

Tak jsem zkusil načíst poslední verzi Topírny z BP92. Tam je tedy chyb i z důvodu, že později byly vyměněny výmeny pro rychlost 60 a 100, když se doplnilo nové kolejivo. Ale opravit trasu hráče je nemožné, protože vadné body, které jsou mimo nerozlišují bod výhybky, či otočného bodu. A sám nevím, kam co při velkých posunech patří. Ale mě se jedná jen o začátek v depu. protože tam to byla opravdu historie, jak se tam tenkrát šibovalo i mimo přesuvny, které nejsou funkční. Pročetl jsem hlášky a to by bylo dobré zachovat jako předmět historie. Vždyť já už ani dnes nevím, když Topírenský rozkázal "dej to mašinu na popel nebo na písek". Já už si to současně nepamatuji. Jen vzpomínám, že "klouda" byla kolej bez TV, která měla šturc před fírcimrou. Jen doufám, že jsem ty názvy zadal i do označení kolejí, jinak průser.No co si budem... Tyhle long aktivity

Ta hlava.Jen vzpomínám, že "klouda" byla kolej bez TV, která měla šturc před fírcimrou.

Vždyť to tam je. Pokaždé je tam hláška pro jednoduchou zkoušku brzdy. "Zabrzdit...odbrzdit...brzdy v pořádku, odjezd" Jenomže z počátku tam bylo fůra času ale ten se z každou novou aktualizací zkracoval. Tedy to platilo v MSTS.kdybys tam nechával více času na skutečné provedení ZB
Ano, ten text tam je (pamatuji si ho), ale já to chápal tak, jakože se to samo provedlo a já hned jedu. V MSTS to tak bylo ok, ale u nás kvůli možným laděním je dobré si aspoň tu JZB udělat.Vždyť to tam je. Pokaždé je tam hláška pro jednoduchou zkoušku brzdy. "Zabrzdit...odbrzdit...brzdy v pořádku, odjezd" Jenomže z počátku tam bylo fůra času ale ten se z každou novou aktualizací zkracoval. Tedy to platilo v MSTS.
U poslední aktivity Dresden - Praha máš na zkoušku brzdy času hafo. Při objíždění soupravy se dělá jednoduchá brzdy. Máš tam průvodčího a ten ti kopne do špalků na posledním voze a je to. V Lovosicích už nevíš co s časem.Ano, ten text tam je
Při prvním testu ne.. Protože toho puklíka musím přeladit. Jak se nemohl rozjet s tím konvojem lokomotiv a šoural se krokem, tak mne to předčasně vyhodilo, protože jsem nebyl včas na hranicích depa. Asi v 18:45. Zkrátka veškerý posun se musí stihnout za 40 minut. A u OR při svěšování konvoje lokomotiv se po každém najetí na další lokomotivu musí dělat Shift podtržítko, což v MSTS nebylo. Jinak zkouška brzdy se dělá v Libni, v Nymburce v Kutné Hoře. ... v Bubnech.. ale otázkou je, jak budu stíhat časy, protože mám nejen pocit, že v MSTS vše jezdilo rychleji. Tedy se budou muset asi upravit časy.Já mám na mysli novou Topírnu noc.
V Depu na odjezdové koleji máš času hafo, odjíždíš až v 18:42 a v Libni, i když jsem se loudal, tak také v klidu uděláš brzdu. Jen ta hláška 3x F5 platila jen v MSTS. V OR se tam nemohu dostat. A navíc mi v soupravě chybí několik vozů. To byly ty omylom širokorozchodné kontejnery, které jsem vyřadil. Jinak u puklíka bylo nutné vyměnit ladění za Josefovo, protože s původním by jsi se do limitu 18:40 nedostal ani náhodou. S novým laděním jsem to stihl do 18:36. Ale ten peršing ten náklad neutáhne. Kola hrabou a kola hrabou a nerozjede se. Odjezd z Libně je 18:55. Tedy tohle se také stíhá i s tou brzdou.je dobré si aspoň tu JZB udělat

Tohle jsem vyřešil, když jsem v LC vyměnil vagony, které v trainsetu chybí (byly vyřazeny, protože jsou na jiný rozchod kolejí) za podobné ČD. A už se vlak hne. Vyměnil jsem i nějaké lokomotivy za pěknější modely.Ale ten peršing ten náklad neutáhne. Kola hrabou a kola hrabou a nerozjede se.