Jelikož i Dan používá MSTS editor pro tvorbu aktivit, tak se prosím držte tohoto návodu:
Návod na tvorbu úkolů do MSTS. Takže jsem se konečně dostal po různých pracovních a technických potížích k tomu abych měl trochu času a začal psát podrobný návod jak si vytvořit svůj vlastní úkol. Znovu opakuji že veškeré obrazovky zde uvedené jsou brány z mého překladu a totéž platí i pro...
forum.msts.cz
A ty události jako úloha jsou jasně dané jak mají fungovat a podle aktivity Topírna noc tvořenou pro MSTS všechny fungují správně i v Openrails. Ale v ORCZSK je tam už odchylka.
A Dan tady píše celé kolaboráty výtek proti mě, ale sám neví, která událost jako úloha funguje v ORCZSK tak, že když zajedu s lokomotivou a vozy, které jsou zapsány na určitou kolej, aby se událost vybavila v okamžiku, kdy jedu nad touto kolejí a ne až zastavím a odpojím se. Na tohle už je jiná událost. Anebo tohle Dan ještě v aktivitě nepoužil a proto neví.
Ale za mě. Já jsem ty události také dávno zapomněl a nyní používám jenom některé. Ale tenkrát jsem to měl nastudované a vesele využíval. Ale nepředpokládal bych, že příchodem ORCZSK by se měly změnit
Já to chtěl o víkendu otestovat, ale teď už nemám čas, mám práci. Až bude čas, udělám dva příklady. Jenom jste mi ladičové ORCZSK zkomplikovali život, protože jste udělali duplicity původních kabin a zvuků, které už nejsou kompatibilní s Openrails. Tedy musím nejprve přepsat cesty k pozměněným společným složkám kabin a zvuků, které musím přeindexovat. Protože jestli si někdo myslí, že všichni na povel přešli na ORCZSK, tak je na velkém omylu. Sice to tam máte vypiplané, je to paráda, další level, ale ty mašiny někdy blbnou, hůře brzdí na přídavnou a ve finále zasahující rychlobrzda.