Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak přinejmenším je podivné, že se ty neviditelné sypáky nacházejí mezi mašinou a tendrem a že jdou svěsit.Prý to máme svěšené a můžeme zahájit posun. Tak jo, no...
Nic takového v aktivitě není. Sypáky přihodí posun AI v aktivitě a pak hráč najede na zbytek. Úplně stejný dotaz mi přišel z FB na Messinger a po stažení dle Read Me, vše OK. Nevím, co furt řešíte. Nesprávně značené vozy, kteroé OR cobyl Loose conzist nevidí. Máte tu na fóru i video ze začátku aktivity. Takže problém je mezi klávesnicí a židlí.Tak přinejmenším je podivné, že se ty neviditelné sypáky nacházejí mezi mašinou a tendrem a že jdou svěsit.
Jen otázka. Tento to umí? Protože conbuilder uměl kontrolovat jen zápisy MSTS. Nebyl by nějaký návod? Rád bych překontroloval své úpravy a doplnění TBP, jestli nemám nějaké chyby. Ale já už i zapomněl, jak se dostanu v TSRE5 do aktivity editoru.To je takový problém nechat vše zkontrolovat TSRE5?
Já na tom screenu vidím mašinu, pak dlouho nic, a vzadu na zhlaví tendr s traktorem.Nic takového v aktivitě není. ...
TSRE5 neumí projít všechny loosecony přes jedno tlačítko. Musí se vybrat "Activity Consists" ve výběru Show, pak zvolit trať a myší kliknout na aktivitu. Pak se zobrazí seznam looseconů, ale jen pro danou aktivitu. Výměna chybějících vozidel pak funguje stejně jako u výměn pro klasické consisty.Jen otázka. Tento to umí? Protože conbuilder uměl kontrolovat jen zápisy MSTS. Nebyl by nějaký návod? Rád bych překontroloval své úpravy a doplnění TBP, jestli nemám nějaké chyby. Ale já už i zapomněl, jak se dostanu v TSRE5 do aktivity editoru.Dělám toho moc najednou a pak už se i ztrácím.
![]()
Zobrazit přílohu 43850
Prý to máme svěšené a můžeme zahájit posun. Tak jo, no...Stalo se to ještě někomu, nebo mi třeba něco chybí? Sypáky ČSD se mi ale v ostatních soupravách ukazovaly, takže ty snad příčinou nejsou.
![]()
Ahoj. Proboha, tohle je začátečnická chyba, jak vyšitá. Tak se po tom odmítnutí přepisu podívej na všechny vozy ČSD Faccs.No doplnil jsem tedy ze stránek a funguje to, ale stejně se mi nabídlo nahrazení souborů a to jsem odmítl...
Spíše mi šlo o "nouzové" vyzkoušení aktivity.Ahoj. Proboha, tohle je začátečnická chyba, jak vyšitá. Tak se po tom odmítnutí přepisu podívej na všechny vozy ČSD Faccs. A pak světe div se, že se ti nezobrazí vše správně.
V těch letech (1975) byly jak 475.1, tak 556.0 ještě celkem běžnou záležitostí.V těch letech na takové trati 475.1 málo, ... dosluhunící 556.0, 556.1. ...
Ano 555.0 už ne, tu jsem tam dal kvůli modelu.. 475.1 jezdila v té době třeba rychlík Brno - Přerov. Ale na trati jako je DvojKolejka by byll na vozbu mezi Aramovem a Dvocem problém. Dvorec depo nemá točnu. Takže jen krátké tendrovky, které nemají omezení uhlím vpřed. Proto vlastně i ta 555.0V těch letech (1975) byly jak 475.1, tak 556.0 ještě celkem běžnou záležitostí.
Na rozdíl od 556.1 a 555.0, které se již v provozu nevyskytovaly vůbec.![]()
To máš pravdu. Ale v reálu by tam určitě byla.... Ale na trati jako je DvojKolejka by byll na vozbu mezi Aramovem a Dvocem problém. Dvorec depo nemá točnu. ...
Ale není... a kde nic není ani smrt nebere...To máš pravdu. Ale v reálu by tam určitě byla.