Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdepak, prostředí hry zkresluji. Když jedeš ve hře, tak vidíš úplně jinou perspektivu. Ještě na konci léta na toulkách na bicyklu jsem si pochvaloval, když jsem projížděl kolem lánů kukuřice, že je to jako v této hře. Tedy ten model kukuřičného pole je velmi reálný. Však nesmíte jen koukat na obrázky, ale i občas si pustit hru a pak zjistíš, že je to opravdu reálné. Na poslední obrázku je to i vidět. Ta kukuřice je přes 10m od kolejí, tedy to pak vypadá vysoké jako vagony. No jo, když někdo nemá čas jezdit, to pak máte těžké.Zbyňku, nie je tá kukurica geneticky modifikovaná?
Tak ať už to máme konečně za sebou. Od teď je aktivní BP104.
Ještě včera jsem něco dodělával v Jaroměři a upravoval model v Brně.
S tratí se i nainstaluje aktivita Den blbec, kvůli které vzniklo tolik nových staveb kolem trati. V Trainsetu je opravené ladění pro Interjet, aby byl funkční jak v ORCZSK, tak klasickém OR. Měl jsem to domotané všude. A pro vlak hráče je doplněno naklonované ladění z balíku ORCZSK pro lokomotivu 151001, která je podle mne nejkrásnější banán a v balíku tuto nemáte. Je plně funkční, ale bohužel se jedná o jiný model, tedy nesedí rozměry a tím i pozice světel. Snad tento model někdo oprávněný autorizuje. V klasickém OR je samozřejmě OK.
Pak jsem potřeboval do aktivity pro výlukovou jízdu žehličku. Jenomže veškeré kabiny jsou z dnešního pohledu mazanice a stejně tam blbnou animace, které jsou pro MSTS. Tak jsem si od Nebuluse vypůjčil rozpracovaný model, který snad někdo někdy dokončí. Na normální používání se zatím absolutně nehodí, ale pro potřeby aktivity Den blbec je jako stvořená. Tedy používat jen v této aktivitě.
V aktivitě jsem do hlášek občas vybíjel své nálady, tak choulostivější povahy ať tuto raději nejezdí.
Ale děje se mi tam takový nešvar. U Topírny noc se mi to nestalo. Ale asi ty události tak fungují. Když najedu na soupravu vlaku ve vyšší rychlosti než 3 km/h, tak nejprve zpráva o svěšení se soupravou, to je správně, ale po odkliknutí zprávy vyskočí další, kdy mi začne vozmistr sprostě nadávat. Dělo se to nejprve jen v Břeclavi. Zkusil jsem to tedy na začátku aktivity a v Olomouci do toho víc praštil a sprostý vozmistr se hned ozval.Co už, příště to ošetřím přesněji. Ale vy co jezdíte jen ORCZSK jste naučení, že najíždět nad 3km/h je tabu, tak vás se to netýká.
Na chybějící textury a modely jsem testoval, vše je OK, včetně nočních. Tak snad problémy nebudou. Kdyby něco, tak hlaste, opravím.
Děkuji. Tohle jsem v plánu neměl. Pak mi to ale nedalo, tak průběžně, alespoň trochu, pak zase alespoň trochu a pak že už to do Jaroměře dokončím. Ale je to ještě otevřené na výpadovkách směr sever. Jelikož to byla jen bokovka, tak jsem měl dost problém s vůlí to tady dokončovat. Ale člověk se musí mnohdy překonat. Ne všechno co se staví a modeluje zrovna baví. Kolikrát dojde jen to nadšení. Ale udělat se to i tak musí, protože to tam patří. Pak takto někdy i vznikají dlouhodobé nedodělávky.Celý úsek neskutečně prokoukl.

To práce tak na rok. Ten nemám.dodělej prosím třeba i zběžně depo Maloměřice

"Já vím, Bohušu, já vím..." Ne vážně, upsal jsem se a pak to vyeditoval. Samozřejmě Maloměřice. Mám to i u té fotomapy.To nejsou Černovice, ale Maloměřice.