Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Myslel jsem, když Ostrov bude jen z jednoho poloměru, bude jednodušší, ale omyl. Nejde mi otočit naruby panely u druhého nástupiště (vždy se jen otočí komplet na opačnou stranu bez změny strany panelů), tedy budu znovu skládat nový poloměr. A navíc ty dvě koleje od výpravní budovy jsou trochu dál. Budu je muset posunout a srovnat. I ta kolej za třetím peronem by se mohla trochu víc přiblížit k hraně. Trasy aktivit to nenaruší, protože do výhybek se zasahovat nebude.
Vyskládal jsem si blok peronu i se zámkovou dlažbou. Ještě změním na textuře bloku peronu hrany ze 4 na 6 a budou trochu kratší. To je ta lehčí část. Jinak ten podchod mám připravený i zkrácený o jedno okno a bude součástí peronů.
Už se nedivím, že do podobných šíleností do oblouku se nikomu nechtělo.
1804Ostrov1.JPG
1804Ostrov2.JPG

Odpoledne jsem vyrobil zrcadlo na druhý peron. Ale myslel jsem, že mi z toho opět..... :) Nechápu proč, ale při natáčení se mi nulovaly stupně, tedy namísto hodnot jsem natáčel po 0,625° Jelikož jsem použil střed se zámkovou dlažbou a jen měnil oba konce, tak jsem udělal někde chybu a celé se mi to rozhodilo. Ale dal jsem to do kupy. Musel jsem postupně natáčet po těch 0,625 a hledat místo, kde mi to vyjelo z osy. Bylo to na dvou místech.
Až upravím koleje, ještě naklonuji z 2. peronu první peron a pak vše spojím jako jeden model. Protože abych vše mohl zarovnat a doplnit plochy pod koleje.
1804Ostrov3.jpg
1804Ostrov4.jpg

Až upravím koleje, ještě naklonuji z 2. peronu první peron a pak vše spojím jako jeden model.
Vše se podařilo. Upravené kolejiště, aby kopírovalo hrany peronů, přidán první peron a vše spojeno do jednoho modelu. Přidány podchody, díry pro schodiště.
Nahrubo to už lícuje, ještě upravím některé textury na prvním peronu a rozšířím dlažbu, podklad až za nádražní budovu.
1904Ostrov1.jpg
1904Ostrov2.jpg
1904Ostrov3.jpg
1904Ostrov4.jpg

Back
Nahoře