Trať CR_310

Tak tím je to pro mě passé. Musel bych upravovat všechny modely náspů, stanic a mostů.
Zrovna ty, mikuldo, nemáš trať v rozsahu Zbyňka, a projet tratě o čtyři pootočení scrollem myši stáhnout násep pod úroveň oleje se pořád vyplatí. Nebo je druhá možnost, že někdo vezme všechny modely náspů a upraví na nich pivot. Tak do toho už se mi fakt nechce, raději ty náspy, posunu. Rozsah prací a délky tratě máme zhruba stejný

Zrovna ty, mikuldo, nemáš trať v rozsahu Zbyňka, a projet tratě o čtyři pootočení scrollem myši stáhnout násep pod úroveň oleje se pořád vyplatí. Nebo je druhá možnost, že někdo vezme všechny modely náspů a upraví na nich pivot. Tak do toho už se mi fakt nechce, raději ty náspy, posunu. Rozsah prací a délky tratě máme zhruba stejný
Chcete na to vytvořit prográmek? Stačí napsat, co má dělat a jdu na to :-D

To nevím, Snad by to nějaký program jak zvládnul, protože jsou podle mě jen dvě cesty, u té druhé si nejsem jist. Ale ta první je, že se všechny modely musí importovat do modelovacího programu a pusunout či jinak upravit pivot modelu, ta druhá je zabalený soubor modelů rozbalit pomocí Ffedit, editovat přes Notepad, upravit souřadnice, znovu zabalit, a takto se všemi dotyčnými modely
To už pak by bylo jednodušší vyrobit přes inatrax model koleje i s Náspem, původní modely jen odmazat pořád práce

A co třeba takto? Vytvořit automatiku. Program vezme více modelů, rozbalí je přes FFedit, vypíše ti souřadnice, nebo je pokud možno rovnou upraví. Poté je zabalí zpět do binární podoby a hotovo (samozřejmě vytvoří zálohu původního).

Já netvrdím, že to nejde, jen si to neumím představit. Ale pokud mi tato funkce byla, je to o něčem jiném. Hlavně všechny ty modely zrovna mají podle mě stejný pivot. A i kdyby náhodou ne, tak výšku mají rozhodně stejnou

Pošli mi
Já netvrdím, že to nejde, jen si to neumím představit. Ale pokud mi tato funkce byla, je to o něčem jiném. Hlavně všechny ty modely zrovna mají podle mě stejný pivot. A i kdyby náhodou ne, tak výšku mají rozhodně stejnou
Pošli mi přes SZ vzorový model, díky.

Back
Nahoře