Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zrovna ty, mikuldo, nemáš trať v rozsahu Zbyňka, a projet tratě o čtyři pootočení scrollem myši stáhnout násep pod úroveň oleje se pořád vyplatí. Nebo je druhá možnost, že někdo vezme všechny modely náspů a upraví na nich pivot. Tak do toho už se mi fakt nechce, raději ty náspy, posunu. Rozsah prací a délky tratě máme zhruba stejnýTak tím je to pro mě passé. Musel bych upravovat všechny modely náspů, stanic a mostů.
Chcete na to vytvořit prográmek? Stačí napsat, co má dělat a jdu na toZrovna ty, mikuldo, nemáš trať v rozsahu Zbyňka, a projet tratě o čtyři pootočení scrollem myši stáhnout násep pod úroveň oleje se pořád vyplatí. Nebo je druhá možnost, že někdo vezme všechny modely náspů a upraví na nich pivot. Tak do toho už se mi fakt nechce, raději ty náspy, posunu. Rozsah prací a délky tratě máme zhruba stejný
Pošli mi přes SZ vzorový model, díky.Já netvrdím, že to nejde, jen si to neumím představit. Ale pokud mi tato funkce byla, je to o něčem jiném. Hlavně všechny ty modely zrovna mají podle mě stejný pivot. A i kdyby náhodou ne, tak výšku mají rozhodně stejnou