Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasně, však já mu věřím, proto jsem psal, že mne zmátla ta mapa, ale hlavně ta rampa, co tam je.Dane, podivej se na Panorama nahled v těch Rapoticich, ten peron tam je nadherne vidět, takže Zbyněk to ma dobře.

Opraveno, ale nemohl jsem jej najít. Až na pátý pokus procházení sem tam a zvětšení okna editoru.levitující sklonovník
Na zábrzdnou vzdálenost. Tedy jestli to není někde jinak. Zkoušky z D1 a D2 jsem už mnoho desítek let nedělal.podle jakého klíče jsou umisťovány předvěstníky
Já zase nemám přehled o epochách částí tratě BP vs. pro ně aktuálních předpisech, ale např. mezi Kolínem a Pardubicemi jsem si všiml nekonzistence, tzn. někde je to dnešních 1550m, někde zase 1000m, přestože je všude traťová rychlost nad 120km/h. Asi by pomohlo to umísťovat podle skutečnosti a pro jednu trať konzistentně, protože z těch 120km/h se pak podle tabulí brzdí hodně špatně. Samozřejmě se musí respektovat i pravidla blízkých zastávek nebo zastávek za stanicí. Ale klidně si to dám za úkol a aspoň pro Praha - ČT sepíšu. On na této trati asi málokdo jezdí osobáky, ale to by neměla být výmluva.Na zábrzdnou vzdálenost. Tedy jestli to není někde jinak. Zkoušky z D1 a D2 jsem už mnoho desítek let nedělal.