Tomas Sedlak
Začátečník
Já mám i video kdyby bylo potřeba celé 340Bude potřeba nafotit Kyjov? Nebo máte k dispozici jiné fotky, lépe souznící s časovou osou?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já mám i video kdyby bylo potřeba celé 340Bude potřeba nafotit Kyjov? Nebo máte k dispozici jiné fotky, lépe souznící s časovou osou?![]()
Nemáte ho náhodou na YouTube? Moc rád bych se podíval. 1000x předem díky. Jezdil jsem tam jako kluk 7-9let...Já mám i video kdyby bylo potřeba celé 340
Nemám je to staré video min 15 let. Mohl bych ho popř někde nasdílet nebo hodit na YouTube. Zítra se po tom podívámNemáte ho náhodou na YouTube? Moc rád bych se podíval. 1000x předem díky. Jezdil jsem tam jako kluk 7-9let...![]()
Byl bych moc rád. Těším se.Nemám je to staré video min 15 let. Mohl bych ho popř někde nasdílet nebo hodit na YouTube. Zítra se po tom podívám
Nemám k dispozici vůbec nic, jen traťové poměry. Ani nemám tušení, jestli to tam nebo kdy dokončím. Na časové období si nehraji, tyto tratě neznám. Tedy jednou jsme snad jeli ze školou z Břeclavi do Kyjova na exkurzi. A podruhé, v Dubňanech byl kdysi sklad velomateriálu a já tam jel na prezentačku nových kol. Vlakem. V Dubňanech na nádraží už čekalo auto. A pak jsem to asi 4x projel na kole už po cyklostezce. Asi bude důvod si tento výlet zopakovat. Jenomže před tím byl vždy výchozí bod cyklo Mutěnice, kam se jezdilo s koly autem. Nyní bych to musel dát na kole už z Hustopečí. Klidně tam nafotím i současné verze původních nádražích.Nebo máte k dispozici jiné fotky
To už je přece propojené, jen se od Kyjova napojit na ten kousek Vláry od nikud nikam skrz Bzenec.Stalo by za úvahu i propojení z 330 v Moravském Písku, pres Bzenec do Kyjova
Přidávám odkaz na Youtube. Video Veselí nad moravou - Brno.
Je to video z roku 2007 takže kvalita tomu odpovídá. Myslel jsem že mám směr Brno - Veselí ale je to naopak. Pokud by bylo potřeba není problém video někam nahrát pro stažení.
Bohužel nemám jen tutoNemáte více takových videí? Myslím si, že by to ocenil nejen kdejaký fanda "staré dráhy" ale i lidi do jiných simulátorů...
Chápu tě. Bez osobního vztahu a motivace se takhle obří dílo stavět nedá. Hudební turné s cellem po Polsku ti sjednat jakože neumím noMalý problém. Já to tam ale vůbec neznám a nikdy jsem tam nebyl. Tedy není co kam natahovat. Jedině že by mne někdo vzal autem a uděláme výlet.Ne. To je vtip. Ale zrovna do toho Bohumína jsem postavil tratě jen proto, že jsem do Ostravy jezdil fidlat a během zkoušek spával v Bohumíně na nocležně. Tak vymysli něco podobného. Nějaké hraní na violoncello na polské straně a hned bude motivace. protože jinak bych nikdy trať do Ostravy nestavěl, ani z Brna do Přerova. Vše je propojené.
Však jsem počítal i s tím, že neskončím na první výhybce v Dětmarovicích, ale koleje protáhnu až do Petrovic u Karviné i přes hranice. Ale bohužel došla šťáva a energie. Ale Bohumín - Chalupki přece i s Bohumínem kolejově postavené je. Tam se to muselo udělat vzhledem k hlavnímu tahu. Asi ještě neznáš BP a nemáš ponětí, kam všude vedou koleje.Polsko si tu mezinárodní spojku v BP zaslouží a ty Chałupki by jako taková symbolická brána bohatě stačily
Omlouvám se, asi jsem se špatně vyjádřil. Vím, že kolejově jsi Bohumín – Chałupki propojil a že koleje za mostem vedou (za což klobouk dolů, BP znám a mám poctivě najetou).Však jsem počítal i s tím, že neskončím na první výhybce v Dětmarovicích, ale koleje protáhnu až do Petrovic u Karviné i přes hranice. Ale bohužel došla šťáva a energie. Ale Bohumín - Chalupki přece i s Bohumínem kolejově postavené je. Tam se to muselo udělat vzhledem k hlavnímu tahu. Asi ještě neznáš BP a nemáš ponětí, kam všude vedou koleje.
Tak jo. Dodej nějaké technické podklady o profilu tratí, modelujte budovy a až dokončím Mutěnku a Vláru, tak koleje dostavět až do Opole.Ty Chałupki jsou už ale tak strašně blízko k dokončení, že by byla škoda nechat ten potenciál spát
Zbyňku, to plně chápu a díky za upřímnost. Já sám bohužel v editoru vůbec neumím a materiály z polské strany těžko seženu. Chtěl jsem jen zkusit nahodit udičku, jestli by tě to nelákalo.Tak jo. Dodej nějaké technické podklady o profilu tratí, modelujte budovy a až dokončím Mutěnku a Vláru, tak koleje dostavět až do Opole.
Tam jsem hrál na cello, viz odkaz na kterém jsou i fotky. Sice netuším co tam jezdí, my jsme tam byli tenkrát autem. Ale netuším, jestli se tam dá nějak dostat do GPS., jinak by to nemělo smysl, protože jen omalovánky podle fotomapy jsou realizovatelné, když nejsou technické podklady.
Ještě jedna upřímnost. Jsou už dva týdny po rozsáhlé aktualizaci, přišla další doplňková, brzy bude další doplňková, ale nějaké nadšení z dalšího půlroku prací, jen asi 5 lidí z celé komunity. Většinou jsou tady diskuse když už, tak o starých úsecích trati, kde se nic nového nestavělo. Zbytek to bere jako samozřejmost a už přemýšlí, kam bych mohl stavět dál koleje.Zbyňku, to plně chápu a díky za upřímnost.