Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Teď jsem se tam díval a chybělo směr Trnava rušení omezení rychlosti návěstidel. Tenkrát, když jsem to stavěl, tak mi to připadalo zbytečné, protože se tam stejně jezdit nebude, ale byla to nutná kulisa. A nevěděl jsem proč na podobné slepé koleje nechce jezdit traffic. Dával jsem na konec návěstidla, ale to nebylo tím. Ano, když je odjezdové návěstidlo označeno jako "odjezdové" vždy musí za zhlavím následovat rušička omezení rychlosti návěstidlem. To jsem tehdy nevěděl a je možné, že to bude i na jiných slepých odbočujících tratích.

a je možné, že to bude i na jiných slepých odbočujících tratích.
JJ, ale zatím, kde jsem stavěl vlaky, odjely. Jinak Kúty super, do výtařné pěkně na bílou i do depa, vše funguje nádhera a dí se krásně zatahovat do depa i posunovat. Jen z depa by to chtělo jedno návěstidlo pro blok vyjíždějících lokomotiv. Ten tam chybí, ale v OR se to dá chcat, že se mašině postaví trasa opačně, dá blok WP a za něj revers. Ale to platí pro AI, hráč vyblokuje celou vlakovou cestu, tam se musí zatím dát servis2.

Nějak takto:
navestidlo depo.jpg

Samozřejmě nespěchá, nekdy do budoucna, aktivita s absencí skrztého počítá.

Tak tam prosím tě nejezdi. Tady to bylo stavěné jako kulisa, maximálně tam dát LC. Já byl vůbec rád, že jsem to odtud tenkrát nějak natrefil na několikátý pokus do Kútů a pak odpadl vysílením. :) A ty "buzeruješ" na takových maličkostech. Tady to nebudu nijak upravovat, dokud někdo nevymodeluje elektrárnu Hodonín. Do té doby to nemá smysl. protože bych musel celou vlečku stavět znovu.
Tady se hromada lidí těší na nějakou Vláru, která je na plný úvazek a ne abych řešil nějakou vlečku, kterou neznám a nemá vlastní potřebné modely. A ty koleje tak jsou už asi 20 let a nikomu to nevadilo. To bych tu Vláru nikdy nedostavěl.

Otravoval jsi s Vranovicemi, kde neseděly rychlostníky, máš vše opraveno a reakce nulová. Podobně oprava noční textury ve Gbelích. To jsem vše dělal mimo plány už tak nabitého dne. Já chodím mimo stavění tratí do práce a den má jen 24 hodin. To je takový problém s tou lokomotivou zastavit před závalem? :)

Jen píšu, co vidím, pak si nestěžuj, že ti nekdo hlásí chybu po 20 letech. Nikdo tě nijak ve stavně neomezuje, pak nevím, proč je vlastně tohle vlákno?! Nejlíp, abys nadiktoval, co ti vlastně můžeme a nemůžeme hlásit a v jakých místech tratě ti to můžem hlásit. Aby to nebylo na obtíž...

:-) :-) :-) :-)

Tak tam prosím tě nejezdi. Tady to bylo stavěné jako kulisa, maximálně tam dát LC. Já byl vůbec rád, že jsem to odtud tenkrát nějak natrefil na několikátý pokus do Kútů a pak odpadl vysílením. :) A ty "buzeruješ" na takových maličkostech. Tady to nebudu nijak upravovat, dokud někdo nevymodeluje elektrárnu Hodonín. Do té doby to nemá smysl. protože bych musel celou vlečku stavět znovu.
Tady se hromada lidí těší na nějakou Vláru, která je na plný úvazek a ne abych řešil nějakou vlečku, kterou neznám a nemá vlastní potřebné modely. A ty koleje tak jsou už asi 20 let a nikomu to nevadilo. To bych tu Vláru nikdy nedostavěl.

Otravoval jsi s Vranovicemi, kde neseděly rychlostníky, máš vše opraveno a reakce nulová. Podobně oprava noční textury ve Gbelích. To jsem vše dělal mimo plány už tak nabitého dne. Já chodím mimo stavění tratí do práce a den má jen 24 hodin. To je takový problém s tou lokomotivou zastavit před závalem? :)
Ok chces reakci, tak tady je. V tom Hodoníně copak nejde jen kolej zarovnat s terenem ? Co se týče vranovic rychlostník dobrý, ale jen dotaz, nebylo by lepší dát i na vjezd od Pohořelic zaktivovat i předvěst 60, z důvodu že ten cesťák je 60 bez linku s předvěstí odjezdu

Tú vlečku v Holíči som si tiež všimol, ale presne takú reakciu som očakával , tak som bol ticho.
To je právě ono a pak si Zbyněk stěžuje, že není zpátná vazba. Nic proti Zbyňkovi nemám, ale ať se zlobí nebo ne, dřívější spolupráce a ochota je ta tam... Když jsem kdysi nahlásil, třeba nefunkční návěstidlo, byla odpověď úplně jiná. A s tím, co následovalo s tím návěstidlem ve Vranovicích?! Nelze kontrolovat úpmě vše i hned po aktualizaci, třeba zrovna tam, jsem si projel trať Vranovice - Pohořelice tam a zpět, ale jel jsem k prónu co končí šturcem a nenapadlo mne, že bude dělat borfel pokračování do Šakvic. Prostě nelze prověřit vše a nelze na tak rozsáhlé trati vše vychytat. To je míč na obou stranách a plně chápu, že se objeví různé problémy v tratri, ale proto se divím, když člověk něco objeví a ano, vesměs, když dělá aktivitu a pohybuje se v jakýmkoliv místě tratě a nahlásí chybu, tak cca poslední rok dostane akorát zjebáno. To je motivace k tvorbě aktivit jako prase. A výlevy, že někdo chodí, či nechodí do práce a podobné připomínky mi přijdou zcela zcestné a docela podivné, nikdo přeci nepíše, přeruš stavbu nového úseku a okamžitě udělej opravu. Stačí si poznamenat, že je neco blbě a ve volnočase opravit.

Nic, jdu se vylodit v Normandii a se..u na to, nebaví mne něco dělat pro ostatní a neustále dostávat pojeb ze všech stran.

To je právě ono a pak si Zbyněk stěžuje, že není zpátná vazba. Nic proti Zbyňkovi nemám, ale ať se zlobí nebo ne, dřívější spolupráce a ochota je ta tam... Když jsem kdysi nahlásil, třeba nefunkční návěstidlo, byla odpověď úplně jiná. A s tím, co následovalo s tím návěstidlem ve Vranovicích?! Nelze kontrolovat úpmě vše i hned po aktualizaci, třeba zrovna tam, jsem si projel trať Vranovice - Pohořelice tam a zpět, ale jel jsem k prónu co končí šturcem a nenapadlo mne, že bude dělat borfel pokračování do Šakvic. Prostě nelze prověřit vše a nelze na tak rozsáhlé trati vše vychytat. To je míč na obou stranách a plně chápu, že se objeví různé problémy v tratri, ale proto se divím, když člověk něco objeví a ano, vesměs, když dělá aktivitu a pohybuje se v jakýmkoliv místě tratě a nahlásí chybu, tak cca poslední rok dostane akorát zjebáno. To je motivace k tvorbě aktivit jako prase. A výlevy, že někdo chodí, či nechodí do práce a podobné připomínky mi přijdou zcela zcestné a docela podivné, nikdo přeci nepíše, přeruš stavbu nového úseku a okamžitě udělej opravu. Stačí si poznamenat, že je neco blbě a ve volnočase opravit.

Nic, jdu se vylodit v Normandii a se..u na to, nebaví mne něco dělat pro ostatní a neustále dostávat pojeb ze všech stran.
Když se objeví nějaká zpětná vazba, na chybu i na provedení, musí se napřed posoudit, zda se tím ctěná komise bude vůbec zabývat (jak mi to jen připomíná činnost úřadů minulých i současných). Pokud je předmětem slušná kritika (nedej bože) nebo věcná připomínka např. k novým úsekům, upadáme do jednotného klišé. Není nutné popisovat.
Ono je to i v tom, že nové aktivity klidně využívají i staré úseky trati a je jasné, že sem tam se něco chybného najde. Proč? Třeba jen proto, že zrovna některá dotčená kolej / návěstidlo / objekt nebyly dosud použity...

Když se objeví nějaká zpětná vazba, na chybu i na provedení
Po 20 letech? To je hláška dne. Fakt jsi srandista. Když nevíš o co se jedná, tak se do debaty nezapojuj. Kdybys o této trati jen nediskutoval, aniž by jsi ji někdy projel, tak bys takovou reakci napsat nemohl.
Vždyť jsem napsal jasně a srozumitelně, že vlečky já neřeším a nepředpokládal jsem při stavbě, že se na ně bude jezdit. Ale vlečky nebyly předmětem výstavby. Jsou na mé trati spíš jako kulisa, protože patří do výhledu z vlaku.
Když jsem kdysi nahlásil, třeba nefunkční návěstidlo, byla odpověď úplně jiná. A s tím, co následovalo s tím návěstidlem ve Vranovicích?!
Ty zpětná vazbo. Do týdne jsem ti to opravil a vydal aktualizaci a nějaká zpětná vazba, jestli to už z Vranovic funguje, je nulová. Ty Kúty jsem přehlédl kvůli dlouhé diskusi, která tady nemá co dělat. Ale otevři si editor a osaď před vjezd označník, který ruší omezení rychlosti. Stačí zkopírovat z hlavní trati do Sekule. Ctrl C a Ctrl V. Eventuelně flip, kdyby se osadil obráceně.
A ty jen odpovíš 20 let starým závalem, který by ani v reálu neřešili, jen by posunuli blíž zarážedlo. Asi tak nějak.

Ale jinak tohle vlákno je o tom, kde se má jen hlásit a já maximálně odpovím, že jsem opravil nebo jako v tomto případě, že mne štvete hlášení 20 let nepovšimnutých chyb. A nemusíte z toho dělat takovou kovbojku jak děláte. A vy obecenstvo už nebudete reagovat a ne jak se děje. Protože tak vaše připomínky zůstanou nevyslyšeny a pak se třeba Dan diví, že to hlásil už dávno. A já si myslím, že po každodenní práci na tomto projektu od rána do večera 24/7/365 na to mám právo. I podobně reagovat. Ale na rozdíl od jiných, mě vlečkové tratě nebaví, proto je mám jen zjednodušeně a bez podrobností. Možná bude lepší vlečky nepokládat vůbec a za stanici dát zarážedlo a bude klid. Byla slezina a že by někdo přišel s nějakým problémem, co upravit? Kdepak. Dan neměl čas, protože celou slezinu vytvářel svou novou aktivitu, asi to doma nestihl a v kolektivu vláčkařů se mu lépe tvoří, podobně jako Kimir celou slezinu duchem nepřítomen se sluchátky na uších a modeloval si interiér osobního vagonu. Ale je fakt v hospodě u piva nikdo do této hry už netvořil a dokonce jsme konečně i pokecali. :)

Klasika. Chce někdo lepší doklad klišé v myšlení pana Šemory?
Tohle je přesná reakce, on vůbec nečte, co mu člověk píše. a ignoruje úplně text a odpoví po svém. :-)

Zbyňku na počet aktivních aktivitářů, co ještě dělají i jiné aktivity, než jednoduchou trasu z A do B bodu, chybu najdou ne za 20 let, ale i 100 let k rozsahu tratě, ale to už tu nebudem...

:-) :-) :-)

Klasika. Chce někdo lepší doklad klišé v myšlení pana Šemory?
Když mne máš za týdýt, který staví hloupé a nedokonalé tratě, proč vůbec reaguješ? Co ty jsi dokázal? Tedy kromě hraní dokonalých aktivit? Jaké máš právo soudit druhých, když nemáš ani trochu páru, o čem tato práce je.
U myšlení dokonalého pana Vennyho, který pro tuto komunitu nic nevytvořil, asi nenajdeme žádnou chybu. Odinstaluj BP, pokud ji máš, mě si zablokuj a budeš mít klid.

Zbyňku klid. Nikdo nic nenapsal proti tvoji trati. Já jsem vždy psal, že máš fakt propracováno do detajlů. Nikdo ti ani nic nevyčítá, když ti něco napíšu, je to jen poznatek. Znovu! Nikdo ti ani nepíše předělej okamžitě. :-) Teď jsem začal dělat dvě seznávačky po nových úsecích a při průjezdech těmi staršími objevuji chybky... A Kúty - Hodonín jsi revitalizoval, tak jsem nahlásil co vidím.

Ok chces reakci, tak tady je. V tom Hodoníně copak nejde jen kolej zarovnat s terenem ?
Ty jsi nepochopil o co jde. Kolej zarovnat terénem nejde, protože bys podhrabal koleje vedle a bylo by nutné tomuto věnovat půl dne, protože ta vlečka je jen naznačená a nepočítal jsem s tím, že tam chce někdo jezdit, když tam ani nesouhlasí koleje a není zhlaví na druhé straně na konci vlečky.
Vždyť stačí jen číst. Napsal jsem, že mne jezdit vlečky až na výjimky nebaví a věnuji se raději stavbě tratí a modelování.
A byl jsi také na slezině. Však jsi mne tam vezl. Copak byl problém si sednout k notebooku, kde jsem měl aktuální trať a vyřešit jak vlečku v Hodoníně, tak ten mimořádný vjezd od Pohořelic směr Šakvice. S tím jsem také tenkrát před mnoha lety nepočítal. Tam na to byl dva dny čas. Ale ne. Nezájem. Deterio tam jen řval a pak dva dny řešil s Tygym nějaké napínáky na stožárech TV.
Ale nějaké připomínky k trati, že by někdo cokoli potřeboval. Tam na to byl čas. Ale nikdo nic.
Co se týče vranovic rychlostník dobrý, ale jen dotaz, nebylo by lepší dát i na vjezd od Pohořelic zaktivovat i předvěst 60
Tady jsem nepochopil, o co jde. Tam se snad 60 do odbočky nejezdí, proč? Když je tam traťová 40. Viz promarněná možnost konzultace na slezině. Tak snad příště se podaří, tedy jestli dožiji a můžeme to probrat. Na slezině určitě nebudu budovat nové tratě. :)

Back
Nahoře