Dan J.
Strojvedoucí
Tak bohužel, tohle zůstalo zapomenuto.Ahoj, nevím jak od ostatních nástupišť, ale od 1. v Kútech, směr Trnava (cancour tratě), neodjedou vlaky.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak bohužel, tohle zůstalo zapomenuto.Ahoj, nevím jak od ostatních nástupišť, ale od 1. v Kútech, směr Trnava (cancour tratě), neodjedou vlaky.
JJ, ale zatím, kde jsem stavěl vlaky, odjely. Jinak Kúty super, do výtařné pěkně na bílou i do depa, vše funguje nádhera a dí se krásně zatahovat do depa i posunovat. Jen z depa by to chtělo jedno návěstidlo pro blok vyjíždějících lokomotiv. Ten tam chybí, ale v OR se to dá chcat, že se mašině postaví trasa opačně, dá blok WP a za něj revers. Ale to platí pro AI, hráč vyblokuje celou vlakovou cestu, tam se musí zatím dát servis2.a je možné, že to bude i na jiných slepých odbočujících tratích.

Ok chces reakci, tak tady je. V tom Hodoníně copak nejde jen kolej zarovnat s terenem ? Co se týče vranovic rychlostník dobrý, ale jen dotaz, nebylo by lepší dát i na vjezd od Pohořelic zaktivovat i předvěst 60, z důvodu že ten cesťák je 60 bez linku s předvěstí odjezduTak tam prosím tě nejezdi. Tady to bylo stavěné jako kulisa, maximálně tam dát LC. Já byl vůbec rád, že jsem to odtud tenkrát nějak natrefil na několikátý pokus do Kútů a pak odpadl vysílením.A ty "buzeruješ" na takových maličkostech. Tady to nebudu nijak upravovat, dokud někdo nevymodeluje elektrárnu Hodonín. Do té doby to nemá smysl. protože bych musel celou vlečku stavět znovu.
Tady se hromada lidí těší na nějakou Vláru, která je na plný úvazek a ne abych řešil nějakou vlečku, kterou neznám a nemá vlastní potřebné modely. A ty koleje tak jsou už asi 20 let a nikomu to nevadilo. To bych tu Vláru nikdy nedostavěl.
Otravoval jsi s Vranovicemi, kde neseděly rychlostníky, máš vše opraveno a reakce nulová. Podobně oprava noční textury ve Gbelích. To jsem vše dělal mimo plány už tak nabitého dne. Já chodím mimo stavění tratí do práce a den má jen 24 hodin. To je takový problém s tou lokomotivou zastavit před závalem?![]()
Tú vlečku v Holíči som si tiež všimol, ale presne takú reakciu som očakával , tak som bol ticho. Elektráreň Hodonín je v pláne vymodelovať, tam má to už dávno serieA jedna kosmetická z Holiče, z vlečky:
To je právě ono a pak si Zbyněk stěžuje, že není zpátná vazba. Nic proti Zbyňkovi nemám, ale ať se zlobí nebo ne, dřívější spolupráce a ochota je ta tam... Když jsem kdysi nahlásil, třeba nefunkční návěstidlo, byla odpověď úplně jiná. A s tím, co následovalo s tím návěstidlem ve Vranovicích?! Nelze kontrolovat úpmě vše i hned po aktualizaci, třeba zrovna tam, jsem si projel trať Vranovice - Pohořelice tam a zpět, ale jel jsem k prónu co končí šturcem a nenapadlo mne, že bude dělat borfel pokračování do Šakvic. Prostě nelze prověřit vše a nelze na tak rozsáhlé trati vše vychytat. To je míč na obou stranách a plně chápu, že se objeví různé problémy v tratri, ale proto se divím, když člověk něco objeví a ano, vesměs, když dělá aktivitu a pohybuje se v jakýmkoliv místě tratě a nahlásí chybu, tak cca poslední rok dostane akorát zjebáno. To je motivace k tvorbě aktivit jako prase. A výlevy, že někdo chodí, či nechodí do práce a podobné připomínky mi přijdou zcela zcestné a docela podivné, nikdo přeci nepíše, přeruš stavbu nového úseku a okamžitě udělej opravu. Stačí si poznamenat, že je neco blbě a ve volnočase opravit.Tú vlečku v Holíči som si tiež všimol, ale presne takú reakciu som očakával , tak som bol ticho.
Když se objeví nějaká zpětná vazba, na chybu i na provedení, musí se napřed posoudit, zda se tím ctěná komise bude vůbec zabývat (jak mi to jen připomíná činnost úřadů minulých i současných). Pokud je předmětem slušná kritika (nedej bože) nebo věcná připomínka např. k novým úsekům, upadáme do jednotného klišé. Není nutné popisovat.To je právě ono a pak si Zbyněk stěžuje, že není zpátná vazba. Nic proti Zbyňkovi nemám, ale ať se zlobí nebo ne, dřívější spolupráce a ochota je ta tam... Když jsem kdysi nahlásil, třeba nefunkční návěstidlo, byla odpověď úplně jiná. A s tím, co následovalo s tím návěstidlem ve Vranovicích?! Nelze kontrolovat úpmě vše i hned po aktualizaci, třeba zrovna tam, jsem si projel trať Vranovice - Pohořelice tam a zpět, ale jel jsem k prónu co končí šturcem a nenapadlo mne, že bude dělat borfel pokračování do Šakvic. Prostě nelze prověřit vše a nelze na tak rozsáhlé trati vše vychytat. To je míč na obou stranách a plně chápu, že se objeví různé problémy v tratri, ale proto se divím, když člověk něco objeví a ano, vesměs, když dělá aktivitu a pohybuje se v jakýmkoliv místě tratě a nahlásí chybu, tak cca poslední rok dostane akorát zjebáno. To je motivace k tvorbě aktivit jako prase. A výlevy, že někdo chodí, či nechodí do práce a podobné připomínky mi přijdou zcela zcestné a docela podivné, nikdo přeci nepíše, přeruš stavbu nového úseku a okamžitě udělej opravu. Stačí si poznamenat, že je neco blbě a ve volnočase opravit.
Nic, jdu se vylodit v Normandii a se..u na to, nebaví mne něco dělat pro ostatní a neustále dostávat pojeb ze všech stran.
Po 20 letech? To je hláška dne. Fakt jsi srandista. Když nevíš o co se jedná, tak se do debaty nezapojuj. Kdybys o této trati jen nediskutoval, aniž by jsi ji někdy projel, tak bys takovou reakci napsat nemohl.Když se objeví nějaká zpětná vazba, na chybu i na provedení
Ty zpětná vazbo. Do týdne jsem ti to opravil a vydal aktualizaci a nějaká zpětná vazba, jestli to už z Vranovic funguje, je nulová. Ty Kúty jsem přehlédl kvůli dlouhé diskusi, která tady nemá co dělat. Ale otevři si editor a osaď před vjezd označník, který ruší omezení rychlosti. Stačí zkopírovat z hlavní trati do Sekule. Ctrl C a Ctrl V. Eventuelně flip, kdyby se osadil obráceně.Když jsem kdysi nahlásil, třeba nefunkční návěstidlo, byla odpověď úplně jiná. A s tím, co následovalo s tím návěstidlem ve Vranovicích?!
Tohle je přesná reakce, on vůbec nečte, co mu člověk píše. a ignoruje úplně text a odpoví po svém.Klasika. Chce někdo lepší doklad klišé v myšlení pana Šemory?
Když mne máš za týdýt, který staví hloupé a nedokonalé tratě, proč vůbec reaguješ? Co ty jsi dokázal? Tedy kromě hraní dokonalých aktivit? Jaké máš právo soudit druhých, když nemáš ani trochu páru, o čem tato práce je.Klasika. Chce někdo lepší doklad klišé v myšlení pana Šemory?
Ty jsi nepochopil o co jde. Kolej zarovnat terénem nejde, protože bys podhrabal koleje vedle a bylo by nutné tomuto věnovat půl dne, protože ta vlečka je jen naznačená a nepočítal jsem s tím, že tam chce někdo jezdit, když tam ani nesouhlasí koleje a není zhlaví na druhé straně na konci vlečky.Ok chces reakci, tak tady je. V tom Hodoníně copak nejde jen kolej zarovnat s terenem ?
Tady jsem nepochopil, o co jde. Tam se snad 60 do odbočky nejezdí, proč? Když je tam traťová 40. Viz promarněná možnost konzultace na slezině. Tak snad příště se podaří, tedy jestli dožiji a můžeme to probrat. Na slezině určitě nebudu budovat nové tratě.Co se týče vranovic rychlostník dobrý, ale jen dotaz, nebylo by lepší dát i na vjezd od Pohořelic zaktivovat i předvěst 60