Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Objezd soupravy je pouze jeden z případů, kdy se JZB provádí, a zrovna při něm není zapotřebí zajišťovat soupravu ručními brzdami. V některých ostatních případech se však JZB provádí na soupravě ručními brzdami zajištěné a po jejím provedení je za povolení ručních brzd skutečně odpovědný zaměstnanec, který tuto zkoušku brzdy provedl.JZB se dālá po objezdu soupravy a když odvěšuješ, musíš aspoň jeden vůz zabrzdit.
S tímto tedy souhlasím.Ručky by povolitbměl.
Súprava nebola otočená. Normálne bola poskladaná v editore 751+vozy A B C D E F atď. Po zastavení som zobral 751+ABC a potom som sa vrátil so sólo 751 na vlak na vozy D E F atď , samozrejme napojil som sa na vozeň D. Ale bol som na druhom stanovišti 751. Chcel som v nasledujúcej stanici vyskúšať podobnú situáciu stým, že pri posune zostanem na prvom stanovišti, ale nejaký PUDr., zle prehodil výhybku, tak to musím ísť znova.Tenhle bordel bude dělat otočení soupravy. Zatím nevím, jak to ošetřit.
Ahoj. Ty mi prostě nevěříš...Co to sakra zase meleš?! To jsi si udělal ty bordel s těmi poděl..nými mílemi! AI dodržuje, co má v consistu max rychlost vynásobenou zadanou výkonovou efektivitou, pokud není omezen rychlostníky. Tohle by rozhodně mělo být zachováno odjakživa.
Jsi dost naivní, pokud si myslíš, že jsem něco upravil, aby AI ignoroval rychlost v conu. Přestaň si domýšlet jinak mě totálně odradíš a přestanu reagovat. Může to být kombinace něčeho o dost složitějšího než si umíš představit. Pokud AI má nějaké omezení cesty třeba hráče před sebou a pustíš ho tam v úseku, kde si není schopen načíst rychlostník, protože tam prostě chybí, tak se nediv. Psal jsem ti ať ho zkusíš vypouštět v odděleném úseku ideálně před omezujícím rychlostníkem. A vůbec, nebaví mě to řešit, když to nejde opakovaně zkusit.Já se ještě vrátím k podrobnému testu AI a chování v aktivitě.
- To, brždění vzuchem, chování jízdy je naprosto famózn i při odvěšování atd... zde opravdu klobouk dolů, paráda.
- To vyrobení maximálek s ignorací max velocity v consist, je fakt chyba. Omi ti vývojáři MSTS zas tak blbí nebyli.Vem si, že ty 80% vlaků v aktivitě potkáš jen mezi bodem A a B a u těch zbývajících, které třeba jely pomalu díkyzápisu v consist a opravdu s hráčem blízce souviseli, si aktivitář upravil sám zápisem do consist. I pokud jsi přesedal na AI vlak, tak si upravoval zápis max velocity v consist. Jenže teď po té úpravě rychlosti, na kterou jsem upozorňoval hned, když jsi to začal dělat, se to celé chová divně a přebírá to neduh hráčovy trasy, jenže hráč je fyzická osoba a pokud tam skočilo víc, nebo míň na rychlosti, šlo to ošéfovat. AI je blbec a jede, jak jede dle tabulek. Ten max velocity v consist bala alfa a onega, že se ty vlaky v aktivitě budou chovat vždy stejně.A fakt nepřepisujem 700 consistů v aktivitě.
Ale pal to čert, jen prostě potřebujem, aby se to chovalo shodně, jak ve výseči, tak v aktivitě celkové, v tom vidím zásadní průser.
Zase plácáš o poslední aktualizaci, která jen poladila posunovače. Že jedeš na neutrál ti nevadí?Poslední aktualizace, se mi stává, že vlak úplně spadne z výkonu, i když přidávám. Stejně jako kdyi dávno u aktivity s Hektorem.
Zobrazit přílohu 49297

Tak jede 75 i ve výseči. Ale PROČ?! Nejvyšší traťová rachlost je 50 a pak je 30, přece nebudu každý AI vlak dávat někam výchozí bod do stanice. Tohle se nedělalo nikdy.A teď jsu schálně udělat výseč, Glucholazy a schválně, jak ten Osobák pojede, když ta nepovvede moje trasa.
Spíš myslím, že ji kód otočil při napojení právě z důvodu změny kabiny.Súprava nebola otočená. Normálne bola poskladaná v editore 751+vozy A B C D E F atď. Po zastavení som zobral 751+ABC a potom som sa vrátil so sólo 751 na vlak na vozy D E F atď , samozrejme napojil som sa na vozeň D. Ale bol som na druhom stanovišti 751. Chcel som v nasledujúcej stanici vyskúšať podobnú situáciu stým, že pri posune zostanem na prvom stanovišti, ale nejaký PUDr., zle prehodil výhybku, tak to musím ísť znova.