Alois Nebel
BAN
Mohl jsi je už mít včeraJá bych nejprve dořešil sloupy v oblouku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mohl jsi je už mít včeraJá bych nejprve dořešil sloupy v oblouku.
Včera odpoledne mi už čas vypršel. Když je venku hezky, tak je hřích sedět jen u PC, ale je dobré vyrazit třeba na kolo. A když jsem se vrátil, tak už jen do ztracena si dát večeři a svalit se u nějakého filmu a už nic nedělat.Mohl jsi je už mít včera
Vždyť jsem to už psal. Mě šlo o to, aby modely sloupů se přichycovaly do zalomení troleje a nekazilo to pohled z kabiny ve hře. 40m proto, že je to tak v Openrails nastaveno. Nyní tohle už je vyřešeno a už je to jen na opravách v trati. Asi nová automatická pokládka a pak smazat původní sloupy, které zůstaly mimo křížky.TV je složitá soustava, kterou počítají teamy lidí.
Všechno budeA jestli vyřešíš i vystředění sloupů pro dvě koleje.
Já si myslím, že to bude chtít další zatržítko, aby se ignorovala osa koleje, ale platila osa dvoukolejky. Tedy se jedná i o rovné úseky, když dám pokládku například po těch 50 metrech, aby každý sloup jako doposud se nemusel opravovat posunem do strany.
A už je.Všechno bude

Na trianglu se jezdí tak jak nařizuje D1 a jak říkají návěstidla, tudíž rychlostí 50km/h až za POSLEDNÍ výhybku, takže zkráceně znamená, že rychlostníky 60 jakoby tam nebyly a jsou tam vesměs k ničemu.Nyní už sázím návěstidla a rychlostníky. Je mi záhadou, jak se jezdí na tom trianglu v Kunovicích. Vjezdy do Kunovic jsou 50, ale z druhé strany od Kunovic za mosty jsou na obě strany rychlostníky 60. Tedy i podle Panorama na mapy.cz. Když jsem osazoval výhybky, tak klasické na 50 byly krátké a přesně tam sedí ty 4_7 na 60. Tedy teoreticky by se od stanice za zhlavím, kde končí 50, těch 60 mohlo jet.
Pak mi vrtají hlavou Strážnice. Tam jsou také na 3. kolej výhybky na 60, ale všude se jezdí jen 50. Tedy plánek mám postaru, ale podle videa jsou tam všude návěstidla s tabulkou 5. Plánuje se, že se tam bude někdy vjíždět 60?
mimo realitu je, že trolej má zalomení v ose koleje, proto uprostřed rovného dílu ti vyjede pantograf mimo. Mělo by to být kousek vně za osou. Ale jinak mne doposud ty sloupy mimo zalomení troleje opravdu pily krev. A tolik let.což je mimo realitu
Čekám na vyjádření autora a uvidímeRaději chvíli počkám. Ale to by se muselo upravit i v Openrails.
Proboha Tygy, nestraš...Njn, klikatost je sviňa, každý poloměr oblouku má jinak rozteče, atd. atd.
Ale to jsme ještě neřešili výšku sestavy trakčního vedení. A to by mohla být skvělá mela. Ta dnešní moderní má výšku sestavy 150cm vmístě závěsu a či ramene, ta starší do roku 1989 měla 180cm, ale někd mohla mít i 210cm. Tak teď to spatlat, tak OR bouchne.
Lze udělat vše, ale bez aktualního zdrojového kódu jsem nahraný a další práce dělat nebuduA nedá se udělat, aby se trolej lámala o těch cca 250mm od osy koleje? To by mohlo přidat na délce pole.
Ale k tomu bude nutné přemodelovat veškeré sloupy TV pro 1 a 2 koleje. Respektive jim posunout výložníky dle klikatosti. Jinak by se musely sloupy posouvat a tohle by asi byla cesta do pekel. Přesně to nikdy neuděláme a tady šlo o to srovnat ty sloupy podle lámání troleje, aby to nebilo do očí, jak je to mimo.Takže cik-cak si bude muset autor vymyslet sám. Já to teď dělám na ofiko OpenRails a vůbec to nevypadá špatně