Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Tak prostě CBETOQOP ne? Lepší azbuku už jsem tam neměl, takže Světofor.Kolaborant jeden, dezolát.Ne, vypadá to perfektně. Jen na to SSSR má nejen dnes člověk alergii.
Teraz v aktuálnej verzii mám v tažkých podmienkach ( veľká stanica, traffic vlaky a LC ) zvýšenie o cca 2-3FPS. Predtým 26-27, teraz na pár sekúnd 28, potom chvíľu 29 a už sa len držalo 30 ( viac mám zamknuté ). Akurát po prechode na druhé stanovište sa pár krát zablyslo vonkuV aktuálním update se mi podařilo razantně navýšit fps. Dejte mi prosím vědět, jestli a jak se to promítlo u vás na PC.![]()

No počkej, to máš trochu zataženo, aby v 8:05 v létě byla taková tma. Světlo od poziček se řídí okolním světlem tak, jako v reálu.Iciku, nemohol by si ešte trochu poladiť tie svetelné kužely? Napríklad je značne nereálne aby pozičky cez deň osvetlovali zem . ( Leto 8:05 hod )
Ano, to máš pravdu, ale stejně tak nevidíš v světlometu žárovku. Nebo fíra nejezdí prakticky na dálkové světlo. Ale za mne, je to hra a nechme těm odrazům aspoň trochu vyniknout. Mně osobně se to líbí. Naopak teď dělá trochu kosmetický brajgl vyřazení světel den v eng, kdy chceš dát pozičky, ty jsou zhaslé a mašinka má odraz. Ale to je na autorech skinú a modelů, já si to vesmés, když nejsem líný upravuji, aby svítily.V reále to takto svieti možno v noci , ale cez deň žiadne svetlo od tých bludičiek ani pri zamračenom počasí nevidno.

Ale ty vizy nechtěly povolit ani po zabrždění a odbrždění. Přitom mi AI jen privěsil vagóny a mašina odjela, fakt pomohl až reset brzd.To vypadá jako přebitá brzda a on by měl nabýt podezření a brzdu vypustit. Po nafoukání opět žádat zabrzdit a pak odbrzdit. Takto pro všechny tyto přebité vozy.
Tohle jsem v červnu autorovi nabízel a poslal mu i hotovou instalační podobu verze 2.0.0Nezaslúžilo by si ORCZSK konečne nejakú slušnú inštalačku s autovytvorením zástupcu na ploche pre debilov,ako som ja?![]()
Mě ti aktivnější výpravčí volají taky každou chvíli, že konce nesvítí, na 742Raz nás na sólo laminátke zastavili, že nám nesvietia konce. Svietili, ale cez deň to bolo sotva vidno![]()