Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Tak to jsem dobrý trotl.. já se vždy domníval, že si to musel fíra setřít ručo tou pákou nad stěračem... :-)

Ja som sa raz ocitol na tej 740 z videa a začalo pršať, chvíľu som si lámal hlavu ako sa tie stierače zapínajú, vedel som iba, že priamo na tom pohone, ale potom za pár sekúnd som už len počúval klepkanie a odfukovanie
:)

No většinou stejně musí, protože po těch letech už je to stejně nefunkční, dílny to nechcou opravovat nebo se to při generálkách vyměňovalo za elektropohon
Ten mám v kabině u 702 a 703. Je to snazší i na animaci, není tam ta páčka vevnitř. ;)

A mám venku aktivitu s Parsátkem+Blm a jinak balík skinů Blm a BDlm je u Josefa V. v moji sekci i s Hrvajzema + třívrakový bonus... :-)

Malinko se nám ta rosnička natáhla. ;) A tak, zatímco se rosnička finalizuje, přichází na scénu karkulka. Ještě ovšem proteče mnoho vody ve Vltavě pod pražským železničním mostem, než z modelu v Blenderu bude funkční model do hry. Externě asi plus - minus hotovo, 3DCabview se teprve začíná vytvářet. I když je většina kabiny prakticky shodná s dalšími hydraulikami co jsem vymodeloval, přeci jen je tam pár rozdílů a tak není hotovo zdaleka ani modelově. O animacích ani nemluvím. Jinak celkově příjemných 80 tis polygonů přátelé.
Untitled.jpg

@Pikku : Caby 710, 725 a 726 mám nafotené na klasické 2D kabíny, ak by si to vedel využiť, môžem poslať.
Děkuji převelice, kabina na rosničku je sice hotová podle jednoho kusu co má snad Hynek v Turnově, ale karkulky přivítám hodně. Děkuji, i když to asi stejně nakonec udělám tak jako že si to bude podobné. (Už vím, že směr je otočený na druhou stranu, volant je v kuse a poklop a sluneční clony jsou z autobusu RTO.) :D

Malinko se nám ta rosnička natáhla. ;) A tak, zatímco se rosnička finalizuje, přichází na scénu karkulka. Ještě ovšem proteče mnoho vody ve Vltavě pod pražským železničním mostem, než z modelu v Blenderu bude funkční model do hry. Externě asi plus - minus hotovo, 3DCabview se teprve začíná vytvářet. I když je většina ...
Tak i s touto "Rosničkou" by se dalo řádně "Karkulovat". Moooc pěkné

Malinko se nám ta rosnička natáhla. ;) A tak, zatímco se rosnička finalizuje, přichází na scénu karkulka. Ještě ovšem proteče mnoho vody ve Vltavě pod pražským železničním mostem, než z modelu v Blenderu bude funkční model do hry. Externě asi plus - minus hotovo, 3DCabview se teprve začíná vytvářet. I když je většina kabiny prakticky shodná s dalšími hydraulikami co jsem vymodeloval, přeci jen je tam pár rozdílů a tak není hotovo zdaleka ani modelově. O animacích ani nemluvím. Jinak celkově příjemných 80 tis polygonů přátelé.
Zobrazit přílohu 50648
Bych mohl nafotit našu karkulu ktera byla jedna z poslednich v pravidelnem provozu :D

Trochu těch stínů (není to úplně ono, tak zatím jen na zkoušku) a trochu té kabiny. Dík @nebulus za fotky, pochopil jsem nějaké rozdíly, které mi nejsou jako laikovi úplně na první pohled patrné. Všechny screeny jsou WIP, takže ještě dojde k určitým úpravám a změnám. Ale už teď je poznat rozdíl mezi kabinou 710 a 725/6. Zatím mi páky pákují, volanty volantují, ryčičky (které tam jsou) ručičkují a okna oknují. Dveře dveřovat pro @Dan J. nebudou, bo jsem lenivý.
Untitled1.jpg
Open Rails NewYear MG 2026-09-14 11-00-45.jpg
Open Rails NewYear MG 2026-09-14 11-01-24.jpg
Open Rails NewYear MG 2026-09-14 11-01-48.jpg

Back
Nahoře