Pikku
Pomocník strojvedoucího
Co dům dal, rychloměry budou naskladněny až napřesrok.A rychloměr z Prasete ...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Co dům dal, rychloměry budou naskladněny až napřesrok.A rychloměr z Prasete ...![]()

Tak otevřít dveře je maličkost. Ale když vystoupíš z kabiny tak bys byl asi překvapený, že tam žádná lokomotiva není.Ahoj @Pikku , nádhera, ještě kdyby byly otvírací dveře, ať při vystupování, jdyž jdu manuálně svěsit vozy při posunu nevystupuji plechem...Ne, vtip, tohle bude pecka a já z archívu vytáhnu nevudanou aktivitu "služba Palhanec", na spleti vleček Opava. Posun na 5 hodin.
Taky jenom "na půl".Tak doufám, že teď už bude Tom Kanka spokojenější....
Taky jenom "na půl".![]()
Tak základní model tam je ne?Tak otevřít dveře je maličkost. Ale když vystoupíš z kabiny tak bys byl asi překvapený, že tam žádná lokomotiva není.![]()
Ale když jsi v kabině a vyjdeš ven tak jsi pořád pro hru v kabině - takže ji vidíš zvenku, kde nic není.Tak základní model tam je ne?
Jo, to jsem si neuvědomil.Ale když jsi v kabině a vyjdeš ven tak jsi pořád pro hru v kabině - takže ji vidíš zvenku, kde nic není.![]()
Rosničky mali okrem rôznej výbavy volant/páka, aj íný počet jazdných stupňov, záviselo od výrobcu ( ČKD/Martin/Dubnica ). Niektoré mali tuším o dva stupne viac.Já vím, tohle je z pišty. Karkule měla celý. Ale co jsem koukal na fotkách, tak třeba volant měly i nějaké rosničky a nějaké rosničky zase měly tu sadu co je v pomeranči. (Nahoře odlitek směrové páky a páka plynu pod ním.)
Já to nějak tušil, ale nevím úplně jak s tím naložit. Modelově mám všechno hotové, ale nevím, zda má smysl dělat více variant. I když ...Rosničky mali okrem rôznej výbavy volant/páka, aj íný počet jazdných stupňov, záviselo od výrobcu ( ČKD/Martin/Dubnica )
Ano, navíc ty brzdiče, na ty jsem zapomněl.Tých variantov výbavy, vrátane rôznych typov brzdičov ( Škoda NO/BS2, BP/trojcestný kohút ) je dosť na zamotanie hlavy. A do toho 50 rokov prevádzky a rôzne rekonštrukcie a guláš je hotový.
Za povšimnutie stojí, že sa hýbe aj ručná páčka, ktorá je spojená s oskou stierača pre prípad poruchy nejakej elektrónky![]()