Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle je tedy jako u hurvínka? Žádný přepínač na pultě? Tak mám hotovo.![]()
No jde to taky, ale ten motorek je na vzduch takže to jede samo. U hurvínka je jeden na vzduch a druhý má jen páčku.Tak to jsem dobrý trotl.. já se vždy domníval, že si to musel fíra setřít ručo tou pákou nad stěračem...![]()
No většinou stejně musí, protože po těch letech už je to stejně nefunkční, dílny to nechcou opravovat nebo se to při generálkách vyměňovalo za elektropohonTak to jsem dobrý trotl.. já se vždy domníval, že si to musel fíra setřít ručo tou pákou nad stěračem...![]()
Ten mám v kabině u 702 a 703. Je to snazší i na animaci, není tam ta páčka vevnitř.No většinou stejně musí, protože po těch letech už je to stejně nefunkční, dílny to nechcou opravovat nebo se to při generálkách vyměňovalo za elektropohon
Nuž a predsa sa počítalo s možnosťou zlyhania a potrebou ručného ovládania.S tými elektrónkami si čo myslel Nebulus? Však pokiaľ dobre viem to je celé na vzduch. Žiadna elektrika.
ještě k te červene rosničce udělat Clm/Blm a muže z toho byt aktivita na Malou MoravkuTak rosničku pomalu finalizujeme. A malinko nám ta zelená uzrála do červena. Decentní stíny samozřejmostí, 3D cabview samozřejmě rovněž.
Zobrazit přílohu 50569
Zobrazit přílohu 50570
Kde to tam najdu?A mám venku aktivitu s Parsátkem+Blm a jinak balík skinů Blm a BDlm je u Josefa V. v moji sekci i s Hrvajzema + třívrakový bonus...![]()

Děkuji převelice, kabina na rosničku je sice hotová podle jednoho kusu co má snad Hynek v Turnově, ale karkulky přivítám hodně. Děkuji, i když to asi stejně nakonec udělám tak jako že si to bude podobné. (Už vím, že směr je otočený na druhou stranu, volant je v kuse a poklop a sluneční clony jsou z autobusu RTO.)@Pikku : Caby 710, 725 a 726 mám nafotené na klasické 2D kabíny, ak by si to vedel využiť, môžem poslať.
Tak i s touto "Rosničkou" by se dalo řádně "Karkulovat". Moooc pěknéMalinko se nám ta rosnička natáhla.A tak, zatímco se rosnička finalizuje, přichází na scénu karkulka. Ještě ovšem proteče mnoho vody ve Vltavě pod pražským železničním mostem, než z modelu v Blenderu bude funkční model do hry. Externě asi plus - minus hotovo, 3DCabview se teprve začíná vytvářet. I když je většina ...
Bych mohl nafotit našu karkulu ktera byla jedna z poslednich v pravidelnem provozuMalinko se nám ta rosnička natáhla.A tak, zatímco se rosnička finalizuje, přichází na scénu karkulka. Ještě ovšem proteče mnoho vody ve Vltavě pod pražským železničním mostem, než z modelu v Blenderu bude funkční model do hry. Externě asi plus - minus hotovo, 3DCabview se teprve začíná vytvářet. I když je většina kabiny prakticky shodná s dalšími hydraulikami co jsem vymodeloval, přeci jen je tam pár rozdílů a tak není hotovo zdaleka ani modelově. O animacích ani nemluvím. Jinak celkově příjemných 80 tis polygonů přátelé.
Zobrazit přílohu 50648