Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Já vím, že to tu už několikrát bylo. Já se chlubit nechtěl, ale kamarádi co mi to poslali z TRSka mi k tomu donutili. :cool: :) ;) Pozorný divák si jistě všimne, co za kosmetický problém vzniklý převodem ještě zbývá vyřešit. Musí se doladit světla, orptoi již zveřejněnému modelu to moc nesedí. A FA kapot jsou potřeba pro výhled z kabiny. Nebaví mi to testovat.
742726.jpg
742800.jpg
743205.jpg

Já vím, že to tu už několikrát bylo. Já se chlubit nechtěl, ale kamarádi co mi to poslali z TRSka mi k tomu donutili. :cool: :) ;) Pozorný divák si jistě všimne, co za kosmetický problém vzniklý převodem ještě zbývá vyřešit. Musí se doladit světla, orptoi již zveřejněnému modelu to moc nesedí. A FA kapot jsou potřeba pro výhled z kabiny. Nebaví mi to testovat.
Zobrazit přílohu 49963
Zobrazit přílohu 49964
Zobrazit přílohu 49965
Kabinu mám nafocenou, včetně origo bitmap displejů. Jen to chce asistovaný porod a hlavně čas. Ale na tohle je motivace. Kdyby nějaký kabinář nevydržel a chtěl, pošlete SZ.

Kabinu mám nafocenou, včetně origo bitmap displejů. Jen to chce asistovaný porod a hlavně čas. Ale na tohle je motivace. Kdyby nějaký kabinář nevydržel a chtěl, pošlete SZ.
Tak, FA jsou připraveny, stačí jen dát originál nový placeholder. Ten z 736.0 je řekněme, trochu punk.

Ešte k tej kabíne, prevzatej z našej 736.1, ak by to niekto ešte trochu upravoval, zostala tam maximálna rýchlosť len 90 kmh ( tieto stroje majú 100 ) na Mireli a rýchlomer stále prenáša povolenú rýchlosť ( zelené led dookola ) , hoci Mirel neprenáša kód. A červené LED rýchlomera limitujú rýchlosť na 90 :p . Ale to by sa dalo prekúsnusť, najhorší nezmysel je ten zelený led indikátor rýchlomera, ten stačí vymazať z cvf a môžeme vrčať aj tým čo je, kým nebude niečo lepšie,

Back
Nahoře