Trať CR_310

slanour

Skladník
Mimochodem by mě zajímalo, který chytrák vymyslel v každé stanici ty "půlperóny". S delší soupravou se zřejmě nepočítá.
Ono je to všecko hloupá úspora, která nevidí do budoucna, viz např. problémy spojené se změnou vedení tras Rx do Luhačovic na trati 340 ve stanici Uh.Brod, kde je prej problém s křižováním a odstavováním souprav - chybí hrana, dřív toto nebývalo..
 

hulvis

Začátečník
Ahojte,

mám takový problém. Včera jsem aktualizoval na 6.1 a mám problém s padám hry v Miloticích.
Dojedu Os od Krnov, čekám až se vykřižuji s rychlíkem a hra padne.

Kód:
Error: Orts.Viewer3D.Processes.ThreadHangException: Thread 'Sound Process' has hung; the consistent stack trace is shown below:
   v Orts.Common.ORTraceListener.TraceEvent(TraceEventCache eventCache, String source, TraceEventType eventType, Int32 id, String format, Object[] args) v D:\ADRIANA\Carlo\OR_Work\MonoGame_new\Source\Orts.Simulation\Common\ErrorLogger.cs:řádek 122
   v System.Diagnostics.TraceInternal.TraceEvent(TraceEventType eventType, Int32 id, String format, Object[] args)
   v System.Diagnostics.Trace.TraceError(String format, Object[] args)
   v Orts.Common.ORTraceListener.WriteLine(Object o) v D:\ADRIANA\Carlo\OR_Work\MonoGame_new\Source\Orts.Simulation\Common\ErrorLogger.cs:řádek 205
   v System.Diagnostics.TraceInternal.WriteLine(Object value)
   v System.Diagnostics.Trace.WriteLine(Object value)
   v Orts.Viewer3D.Processes.WatchdogProcess.WatchdogThread() v D:\ADRIANA\Carlo\OR_Work\MonoGame_new\Source\RunActivity\Viewer3D\Processes\WatchdogProcess.cs:řádek 133
   v System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
   v System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
   v System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
   v System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
   v System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

Toto ukazuje logfile, děkuji za každou radu! :)
 

Mikuláš

Začátečník
Zdravím,

Mám problém s tratí. Nainstaloval jsem všechny aktualizace ale trať z Olomouce na Šumperk v ní nemam. Z Hanušovic trať končí u stanice Hanušovice - Holba a dál na Šumperk už nepokračuje.

Nevíte, čím to může být? Nebo nestahuje se to nějak "extra"?

Děkuji za odpověď.
 

dvacka

Průvodčí
Ahoj,
možná jsi stáhnul všechny aktualizace, ale při vkládání do tratě jsi zřejmě nějakou přehlídnul či vynechal. Zkusil bych vše smazat a aktualizace znovu vložit do tratě.
Na webu u aktualizací by mělo být napsané, v jaké aktualizaci se tato trať nachází.
 

Mikuláš

Začátečník
A jeje, toho jsem se obával.
Stačí smazat Global a Routes a znovu nainstalovat? Trať jsem ještě nemazal tak přesně nevím zda to stačí.
 

papej

Posunovač
Na celou trať (označ si GLOBAL + ROUTES) dej povel "Delete". PC dej povel "Restartovat" a znovu celou trať nainstaluj. A instaluj to pomalu a s rozmyslem, abys žádnou aktualizaci nevynechal :).
 

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj Pepo.
Prosím tě, jak jinak, narazil jsem na další dvě kosmetické chybky, jedna v Olomouci, to je chyba určitě, kde traffic oetvírá dvěře do kolejí:
Olomouc.jpg
V Bruntále nevím, ale 810 do Malé Morávky by měla otevírat dveře k budově? Jinak zatím všechny nástupiště, kde traffic otvírá dveře sedí.
Bruntal.jpg
 

pepah

Pokladník
tak tomu se říká správný testér,
bylo toho spousta ručně předělávat,
někde se to popletlo,
opravím.....
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Jaká je to verze? Nová nebo stejná jako u Jacka? Asi by nebylo od věci to k downloadu dopsat.
 

Jacek

Průvodčí
U mě na stránkách je to už ve stejné podobě, Global, trať 6.0, aktualizace 6.1. To rozdělení na 15 souborů bylo kvůli tehdejší kritice Zbyňka, že není možno tak velké soubory dávat ke stažení. Faktem ale je, že u mě dochází při stahování k selhání a musí se v okně stahování klikat na obnovení. Stránky o MSTS jsou jen subdoménou hlavních stránek, které nejsou nastavené pro stahování, ale pro prohlížení.
 

Mario

Skladník
Ahoj všem,měl bych prosbu.Jezdím v MSTS a mám tratě BP a 321,které mezi sebou přehazuju.Teď jsem si stáhl trať 310 z Taxových stránek a chtěl bych se zeptat,kam ji přesně dát,aby se nepřebíjela z tratěmi které mám (321,BP).Nejsem nováček v MSTS,ale raději se zeptám,než pak vše znovu přeinstalovávat :) .Děkuju předem za radu a všem hezké Velikonoce
 
Nahoře