To byl sice původní záměr sestavovatele, ale ve skutečnosti je to sotva polofunkční paskvil. Vnořený podadresář Track_B a podobné nemohou fungovat korektně s původními tratěmi.môžeš používať s tzv. "uniglobal" ktorý je funkčný pre viaceré trate
Ahoj, věděl by někdo, co dělat s následujícím problémem? Zmizel mi všechen asfalt (i v jiných tratích), tzn. auta jezdí po holé trávě, zatoulal se mi během instalace nějaký soubor?
Naprostý souhlas. Pod UniGobal se dokonce nadjí tvořit ani aktivity, AE padá a třeba trať Zvolen - Nové Zámky padala tuším při nastavení vedení v trati, už nevím. On to byl sice dobrý záměr, který chtěl ulehčit přepis Global u různých tratí, avšak to přehazování je větší jistota.To byl sice původní záměr sestavovatele, ale ve skutečnosti je to sotva polofunkční paskvil.
Pepo, to dělal MSTS, tuším OR to nedělá a mám pocit, že Plexi jezdí v OR. Já jsem zatím neaktualizoval, jsem uprostřed testů aktivity, pak celou trať máznu a stáhnu komplet znova a zkusím a uvidím jak to vypadá. Zažil jsem ale, že mi kdysi instalačka zmíněné tratěvýš nevypakovala všechny soubory, musel jsem ji rozvalit na disku, kde byla uložená a až pak ji skopčit do tratě, tak jestli nebude třeba problém tam.Já jsem kdysi měl stejný problém v jedné hodně zastavěné trati (velká počet objektů v kvadrantu).
Tobě jezdí na trati 183 v OR auta? To je pro mě novinka.Uniglobal nepoužívám, mám stažený ze stránek od Jacka a jezdím pod OR. Předtím bylo vše OK, ale najednou mi zmizel ten asfalt a navíc auta vůbec nestojí na přejezdech, na každém druhém mi pod vlak vlítne auto. Stejný problém mám mimochodem např. na trati 183.