Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, mám obavu, že v tomto ti asi nikdo nebude schopný pomoct. Já se přiznám, že jsem tuto aktivitu nejel, nestíhám, pustil jsem se do tvorby aktivit pro chystanou aktualizaci BP. Ale mně se stalo něco podobného, když jsem dělal R791, tak mi pravidělně MSTS padnul v HK při najetí na Brejlovce z 163-jkou. Původně jsem myslel, že jde o známý problém z Win7, ale při testech na jiném PC s Win XP to padlo úplně stejně a zaboha nevím proč. Pomůže jen Save a Load po pádu těsně před napojením Brejlovce. Dělalo to všem co aktivitu testovali. No a druhá záhada byla, že se někomu nezobrazila hláška po odpojení a tím aktivitu nedohrál. Avšak všem dotazovaným testerům se hláška objevila. Takže podtrženo a sečteno, MSTS je hold nevyspitatelný. Navíc to dokládají, pády aktivit po přechodu na stanovišti a náslený pokus o načtení u lokomotiv 742, Pilštyků. Tam jsem ale přišel na fintu. Pokud aktivitu začnu tak, že není souprava spojená s vozy a začíná se jen na mašině, tak je vše OK a aktivita nepadne. Takže pokud mám vyjet s celou soupravou, stačí dát sólo mašinu, kousek za ni vozy, couvnout na ně a pak odjet a může se přecházet a ukládat a načítat aktivitu kdykoliv.nebulus napsal:No ale ani pohyb správnym smerom nepomohol, keď sa pohnem, prejdem pol metra a spadne to...
Zdravím,kucimsts napsal:Zdravím, ale nevím jestli tohle pomůže. Podle mě ty zvuky už má spousta uživatelů a tak pro ně nebude problém se k nim dostat
Nebude lepší konaktovat právě ty výrobce a domluvit se snimi na použití a nějakých právech?
Jacek napsal:...... že to je jejich a když je něco veřejně na internetu, tak si s tím mohou dělat co chtějí a já že nemám dráždit kobru bosou nohou.......