Mirec
Signalista
No ale hodnotenie podľa takýchto parametrov nieje možno až také dobré.Predsa len každý má iný PC, má ho v inom stave.Takže ja aktivitu prejdem bez pádu s plným detailami a druhý to resetne aj 10x a ešte má aj detaily na polovici, ak nie ešte menej.Viď problém jedného pána v Brne.Uznávam že niektoré aktivity sú urobené (vyvážené) na figu a potom to bude padať na každom (aj nadupanom) počítači.Druhá vec - kompatibilita.Čo zmôžem ako autor aktivity keď koncový používateľ nemá kompletný Trainset? Potom sa tu rozbehne búrka že ten a ten autor nieje komatibilný s TBP.Po x príspevkoch sa dozvieme že koncový používateľ nemá konkétne vozidlo vo svojom Trainsete.A nakoniec vozidlá mimo TBP - už keď to naozaj autor nevydrží a do aktivity použije vozidlá mimo TBP tak aspoň v aktivitách ktoré išli cezomňa som uviedol linky priamo na archívy v snahe zabrániť tomu aby (ako hovoríte Vy) "blúdili" po stránke a zháňali vozidlá.Ale zas potom som dostal hubovú od Ppoolllla že bude lepšie pre užívateľa aby si prezrel aj stránku a mohol si posťahovať aj doplnkové zvuky apod.Zbyněk Šemora napsal:Já bych jako první kriterium hodnocení udělal kompatibilitu s trainsetem BP, v případě aktivity pro tuto trať. Ne každý má možnost po webech shánět chybějící vozidla. Také hrozí riziko, že si do Trainsetu zanesete plevel, viz OBB5047, které má v Sound 82 chyb a nikdo je neumí opravit.
Dále, projetí aktivity bez zatuhnutí MSTS, respektive s minimálním rizikem. Až teprve potom by mohla přijít nařadu další kriteria v kvalitě zpracování.
Každého uživatele zajímá hlavně skutečnost, aby nemusel nic opravovat a během hry resetovat PC. Co je mi platná aktivita s vynikající zápletkou, když musím 10x restartovat PC. Takové se rychle vzdám.
Jinak tuto rubriku chválím a těším se na recenze.