Zdeněk Itterheim
Provozní technik
To nemůžu dát trf. vedle pač tam právě jedu, ako v reálu. Nic. Dám tam čekačku a path po angličana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už jsem to opravil, ani to tolik nebolelo. Po víkendu vydám aktualizaci, co stihnu, to stihnu. Nebude to nic převratného, ale každá objevená vážnější chyba je důvodem k vydání aktualizace.Zdeněk Itterheim napsal:To nemůžu dát trf. vedle pač tam právě jedu, ako v reálu. Nic. Dám tam čekačku a path po angličana.
David Kodet napsal:Juchů,to mám radost ,že se jede do Jaroměře,už jsem myslel,že to stavět nebudeš
Máš jich snad na Moravě málo!!!Jiří napsal:David Kodet napsal:Juchů,to mám radost ,že se jede do Jaroměře,už jsem myslel,že to stavět nebudeš
Je to můj subjektivní pocit nebo holý fakt,že se tady preferují tratě na VýchodoČesku ?Hmm? A co my Moraváci,kdy se dočkáme ?![]()
atb napsal:Máš jich snad na Moravě málo!!!Jiří napsal:David Kodet napsal:Juchů,to mám radost ,že se jede do Jaroměře,už jsem myslel,že to stavět nebudeš
Je to můj subjektivní pocit nebo holý fakt,že se tady preferují tratě na VýchodoČesku ?Hmm? A co my Moraváci,kdy se dočkáme ?![]()
Vy Moraváci se dočkáte, až někdo z Vás začne modelovat.Jiří napsal:David Kodet napsal:Juchů,to mám radost ,že se jede do Jaroměře,už jsem myslel,že to stavět nebudeš
Jiří napsal:David Kodet napsal:Juchů,to mám radost ,že se jede do Jaroměře,už jsem myslel,že to stavět nebudeš
Je to můj subjektivní pocit nebo holý fakt - ale pane Jiří, kdy se dočkáme my?Jiří napsal:David Kodet napsal:Juchů,to mám radost ,že se jede do Jaroměře,už jsem myslel,že to stavět nebudeš
Čouda napsal:Ad Jiří: Vám se snad východočeko nelíbí? Mě jo a jak! (taky tam bydlím) Nehledě na to, že na moravě staví Tomáš Volejník a pěkně, a proto bych si dovolil použít jednu hlášku Bolka polívky: "Co tady džkuješ, na to si nezvykaj!"![]()
První nebude, už dávno je v Brně Židenicích, ale ta trať zatím usnula, takže se současně nedojede ani do Králova Pole.Pawlik napsal:A pokud se nemýlím 80ková výhybka v Lysé je první "rychlá" odbočka dvou hlavních tratí na Zbyňkově díle.
Zbyňku, keď už budeš v tom Dvore Králové nad Labem, nezabudni na Safari park ZOO, mysli pls aj na nás, milovníkov prírody, zvieratiek a na detiZbyněk Šemora napsal:... jsem řešil stanici Jaroměř a trochu hlavolam bylo zhlaví do oblouku směr Dvůr Králové nad Labem.
Jasně. Ve Dvoře Královým dám na koleje zvýšený počet kamzíků nebo jak se ta havěť z MSTS jmenuje. Ale když jsem tuto trať dokumentoval na video, asi by se Ti v MSTS líbila. Jednokolejka bez drátů, malé staničky většinou do oblouku, malebná krajina kolem.......chybí mi jen sklonové poměry. Poloměry oblouků se dají vypočítat pomocí délky oblouku, pokud z videa najdu v křoví patníky kilometrovníků. Honza Švec i Miran si zaslouží za odvedenou práci do MSTS, aby k jejich domovu vedla nebo se alespoň přiblížila trať MSTS. Pro mě má tato trať vzpomínku, kdy jako študák jsem jezdíval každý rok na prázdniny do Smržovky. (Rychlíkem Brno - Liberec) Jsou vánoce, tak můžeme alespoň snít. Ale realita od tohoto snu zase tak daleko není. Například Stará Paka je už velmi blízko a žádná složitá nádraží v cestě nejsou.Tax napsal:Zbyňku, keď už budeš v tom Dvore Králové nad Labem, nezabudni na Safari park ZOO, mysli pls aj na nás, milovníkov prírody, zvieratiek a na detiZbyněk Šemora napsal:... jsem řešil stanici Jaroměř a trochu hlavolam bylo zhlaví do oblouku směr Dvůr Králové nad Labem.
Zbyněk Šemora napsal:Honza Švec i Miran si zaslouží za odvedenou práci do MSTS, aby k jejich domovu vedla nebo se alespoň přiblížila trať MSTS. Pro mě má tato trať vzpomínku, kdy jako študák jsem jezdíval každý rok na prázdniny do Smržovky. (Rychlíkem Brno - Liberec) Jsou vánoce, tak můžeme alespoň snít. Ale realita od tohoto snu zase tak daleko není. Například Stará Paka je už velmi blízko a žádná složitá nádraží v cestě nejsou.