Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
I kdybych to poslal Pendolinem, tak by jsi poštu už měl mít. Preventivně jsem Ti to poslal právě ještě jednou.Ppoollll napsal:Jsem zvědav kdy mi to dorazí. Zatím nic v poště není.
neotryx napsal:Dobrý večer.
Chtěl sem se zeptat pana.Zbyňka zda by šla trať oživit cestujícími,na jiných tratích sem si všiml jak krásně se pohybují po perónu.Nevím jak to dá práce usadit ty lidi do trati ,tak se chci zeptat jestli je to špatnej nápad nebo dobrej nápad.
Krásny večer!
Fíra v reálu, když nemá počítadlo náprav) tak to odhadne, on se přece dlouhý náklad, u kterého to lze těžko odhadnout nerozjede jako metro. Zrychlit ale může opravdu po přejetí celého vlaku, výjimkou je rychlostník se symbolem mašinky (používá se např. na vedlejších tratích u železničních přejezdů).Pawlik napsal:Rychlostní limit by se měl zobrazovat podle nejnižší rychlosti z úseků v kterých se vlak nachází?
Měl jsem za to, že jakmile mi čelo loko jede kolem rychlostníku, okamžitě se jeho rychlost zobrazí jako limit.![]()
V reálu přeci taky fíra neví (pokud nemá počítadlo náprav), jestli už je konec vlaku za rychlostním omezením, ale počítá třeba sloupy nebo hektometrovníky.
Zbyněk Šemora napsal:Zdeňku, takto je to úplně všude a nejen na BP, ale i na původních tratích Japan1,....atd
Jakmile čelo lokomotivy mine rychlostník, okamžitě jej máš na monitoru.
Ale to není chyba. Strojvedoucí musí vědět jak dlouhý má vlak.
Drive jsem jezdil v MSTS trat nejak ND-CZ tam bylo to ze bylo omezeni rychlost z 160km/h na 150km/hpak byla znacka zase 160km/h ale na TM se mi nezobrazila 160 ale az jsem zajel poslednim vagonem za znacku 160 tak pak se mi zobrazilo na TM 160km/h. Takze si myslim ze to jde ale zase bylo to pred x lety a mozna se mylim.Zdeněk Itterheim napsal:Zbyněk Šemora napsal:Zdeňku, takto je to úplně všude a nejen na BP, ale i na původních tratích Japan1,....atd
Jakmile čelo lokomotivy mine rychlostník, okamžitě jej máš na monitoru.
Ale to není chyba. Strojvedoucí musí vědět jak dlouhý má vlak.
Vím že toto je všude a nejen u BP. Možná jestli by nešlo udělat skrytou kontrolu, která by měla vazbu na hodnocení aktivity. To hodnocení, které se zobrazí vždy po skončení act.
Přesně tak. Kdysy, když jsem jezdil v MSTS originální tratě, tak si pamatuji, že toto bylo (rychlost na TM až po projetí celým vlakem). Nevím přesně, v které trati to bylo, ale bylo to v originální trati dodávané s MSTS a myslím, že tam byla konečná stanice Insbruk.122 030-0 napsal:Drive jsem jezdil v MSTS trat nejak ND-CZ tam bylo to ze bylo omezeni rychlost z 160km/h na 150km/hpak byla znacka zase 160km/h ale na TM se mi nezobrazila 160 ale az jsem zajel poslednim vagonem za znacku 160 tak pak se mi zobrazilo na TM 160km/h. Takze si myslim ze to jde ale zase bylo to pred x lety a mozna se mylim.
V základních tratích šlo o EUROPE2, pak na to vyšel jakýsi update Albergbahn2. Úsek Innsbruck - St.Anton.Petr napsal:Přesně tak. Kdysy, když jsem jezdil v MSTS originální tratě, tak si pamatuji, že toto bylo (rychlost na TM až po projetí celým vlakem). Nevím přesně, v které trati to bylo, ale bylo to v originální trati dodávané s MSTS a myslím, že tam byla konečná stanice Insbruk.
Málo informací. Jak vypadá druhá strana Paths? tam bude problém.Zdeněk Itterheim napsal:Nějakej chybus na 205 v Nymburku - po položení paths a uložení v něm okamžitě vyskakuje chyba
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.boletice.cz/loko/foto/nbk.JPG