Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ja mam stejny problem,ale jde to snadno vyřešit že si jízdu uložíš vypneš a pak zase nactes a melo by to jit :wink:

DEJV00 napsal:
Ja mam stejny problem,ale jde to snadno vyřešit že si jízdu uložíš vypneš a pak zase nactes a melo by to jit :wink:
Ten problém mají všichni (kromě Džordže), ale svítá na lepší časy - přejíždíte kritickou rovnoběžku, jediné řešení je, jak píše DEJV00

takze podrobnejsie, kedze sa zatial nikto poriadne nevyjadril: ked sa v msts prechadza cez kriticku rovnobezku/poludnik, dojde k strate terenu - pomaha save+load (samozrejme az za miestom kde sa teren straca - v dlouhe trebove obvykle kdesi za nastupistom smerom UnO - opacnym smerom problem nenastava). dzord hlasil zmenu k lepsiemu, ale zatial nema dobre vyrieseny load.

inak tento problem je v dlouhe trebove smer UnO a kedysi na starej 321 pred mostmi u jablunkova. o inom neviem, ine trate kde by bol tento problem nemam (ono autori ak nestavaju takto velku trat tak ju posunu mimo kriticke oblasti).

Chlapci nevím proč, ale u mě se mizení terénu neděje. Od Třebové mohu jet do Prahy bez jediného SAVE/LOAD. Nemáte náhodou starší trať, protože s tím asi Zbyněk hnul.

KJ_Ross napsal:
Ahoj, tak sem tu po dlouhé době zas... No k Jiřímu nebudu (raději :D ) nic komentovat. No ale k mýmu problému. Předem se omlouvám, jestli se to tu řešilo, poněvadž sem tu dlouho nebyl a příspěvků přibylo strašně moc.
Stanice Dolní Třebová směrem na Ústí n/O... za polovinou stanicí mi krajina zbělá a jdou vidět jen položené koleje a občas nějaké ty stromy nesmyslně položeny. Možná sem měl dodat screen... Ne že by mi to nějak extra vadilo, ale tak pokud by to šlo nějak vyřešit, nezlobil bych se :D . Teď je otázkou, jestli to není chybou u mě v PC nebo vyloženě v datech, co se týkají tratě.

Vypadá to,že jsi zapoměl nějakou tu aktualizaci,jednou se mi to stalo v Praze -Sedleč a pak jsem přišel na to,že jsem zapoměl jednu aktualizaci,takže jedině odinstalovat trať a znovu vše nainstalovat i se všemi následujícími aktualizacemi a ani jednu nevynechat :wink: :wink:

alcapone napsal:
Chlapci nevím proč, ale u mě se mizení terénu neděje. Od Třebové mohu jet do Prahy bez jediného SAVE/LOAD. Nemáte náhodou starší trať, protože s tím asi Zbyněk hnul.
Já mám verzi ze sleziny a poledníkový problém mám taky ! Naopak nějak nemohu uvěřit, že ho někdo nemá. Problém zatím odstraněn nebyl ani patchem. Ta stanice je Dlouhá Třebová ( a ne dolní horní ).

Já mám poslední verzi BP 75.1 a problém s poledníkem samozřejmě přetrvává.

Jiří: Tohle s vynechám aktualizace absolutně nesouvisí!

Prosímvás, nevíte kde sehnat zvuky pro MSTS a pro trať Bratislava-Praha? Chci obnovit aktivity-recenze ale ty zvuky mi v tom brání, při spuštění mi to vždy vyhází desítky chybějících .sms souborů. Děkuji za odpověď

Peta napsal:
Prosímvás, nevíte kde sehnat zvuky pro MSTS a pro trať Bratislava-Praha? Chci obnovit aktivity-recenze ale ty zvuky mi v tom brání, při spuštění mi to vždy vyhází desítky chybějících .sms souborů. Děkuji za odpověď
Zálohuj si aktuální trať i Trainset a znovu si nainstaluj vše z DVD, pak si zpět nakopíruj trainset i trať. Jiné řešení je nahrát si zvuky z jiných tratí, pokud je mají stejné.

Přes 2 hodiny sem se pral se zvuky a už se přes 3 hodiny peru s TRAINSETEM a engy. Chybí mi cd_362168 Řádek 245, cd_362164 Řádek 245 , cd_363161 Řádek 245 , cd_363021rvps řádek 240.

Zkoušel sem stahovat ze sinusu, ze semora.cz a aktualizovat to, BIN mám nejnovější ale stále mi to hází ty samé chyby.

Prosím pomoc, děkuji

Peta

Nemáš nainstalovánu správnou (nejlépe tu poslední) verzi MSTSbin. To je zdroj tvých problémů. Jak ji nainstalovat zde psát nebudu neboť to již bylo ve fóru řešeno několikrát.

Peta napsal:
Přes 2 hodiny sem se pral se zvuky a už se přes 3 hodiny peru s TRAINSETEM a engy. Chybí mi cd_362168 Řádek 245, cd_362164 Řádek 245 , cd_363161 Řádek 245 , cd_363021rvps řádek 240.

Zkoušel sem stahovat ze sinusu, ze semora.cz a aktualizovat to, BIN mám nejnovější ale stále mi to hází ty samé chyby.

Prosím pomoc, děkuji
A čím msts spouštíš Trainstorem nebo MSTS activity moverem ?

Ondra.H napsal:
Peta napsal:

Prosím pomoc, děkuji
A čím msts spouštíš Trainstorem nebo MSTS activity moverem ?
MSTS se snad nedá spouštět activity moverem ne?Dyt AM je jenom pro odlozeni aktivit!

Mohl jsem pro Vás vydat normální vánoční aktualizaci.
A krásnou.
Umělá nádraží, falešné vlaky a nějaká ta vábnička v podobě aktivity vlaku hráče z místa A do místa B.
Ale já řekl , NE.
Žádné návnady, žádné příplatky za stahování dat.
Když aktualizace, tak pro všechny.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Do zítřka to opravdu nestihnu, ale až bude, novinek je tam požehnaně.
Co se týká mé aktivity, tak přes svátky bych ji chtěl dokončit, otestovat a ke konci příštího týdne vydat.

Já už se taky moc těším.Btw, ta reklama od Vodafone je tak populární,že ji začal napodobovat jeden internetový DVD obchod.Dostal jsem mailing, a na něm barevný králík s parohama.
:lol: :lol:

Nie len obchod s DVD ... https://www.fit.vutbr.cz/study/courses/IFJ/public/project/ifj.jpg ... pozn. Na fotke je p. Ing. Roman Lukáš, PhD. - prednášajúci v tomto predmete

Naposled editoval moderátor:
Chci poděkovat všem modelářům za vynikající spolupráci a posílám alespoň ukázky z 90Mb modelů, které jsou zařazeny do nové aktualizace.
Nebulus Bratislava
51805a9a025ba2f58d8f28ef243b1b5c.jpg
354671c5eb2463bf103015acc2ea6f82.jpg
da730bf0c25c34ca8ec8cebf2e574a7d.jpg
Mates Praha Bubeneč
e7176a6653d72e50dff325601bdc5cd9.jpg
704b53a0cadd8514132a3d416aea8bd1.jpg
Honza Švec Poděbrady
6ee9960338b30cc42a860aec6941b9b8.jpg
9280520b7b5f8cacd1cead6e54dcc1fb.jpg
057225825095e8901397965cdca1456f.jpg
Hark IV Poříčany
a797d73e46f662357d0886aaaac87f6c.jpg
fa1e1629aa4cbc771d92c2164f62dd7f.jpg
Honza Švec Smiřice
9d209510dde6ed3cc61f28bc76ff874f.jpg
No a Jaroměř, zde vidíte, že na této trati je ještě hodně práce.
9e6d2d08c09dc400e7c9f16743eacef1.jpg
O svátcích ještě budu na trati pracovat. Termín vydání bude stejný s vydáním mé aktivity. Chtěl bych do konce roku.
Děkuji i všem ostatním. Pawlík dodal krásné Čelákovice a do postavení skutečného nádraží jsem tuto budovu umístil dočasně do Velkého Oseka s přelepenou cedulí. Sousední Libice jsou také jeho Mstětice.
Děkuji i všem, kteří dodali potřebné podklady ke stavbě trati.
Aby jste si vše po aktualizaci prohlédli, musíte projet mou aktivitu na 10 hodin Den blbec aneb Tour de BP :lol:
Přeji všem veselé vánoce.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře