Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ten problém mají všichni (kromě Džordže), ale svítá na lepší časy - přejíždíte kritickou rovnoběžku, jediné řešení je, jak píše DEJV00DEJV00 napsal:Ja mam stejny problem,ale jde to snadno vyřešit že si jízdu uložíš vypneš a pak zase nactes a melo by to jit![]()
KJ_Ross napsal:Ahoj, tak sem tu po dlouhé době zas... No k Jiřímu nebudu (raději) nic komentovat. No ale k mýmu problému. Předem se omlouvám, jestli se to tu řešilo, poněvadž sem tu dlouho nebyl a příspěvků přibylo strašně moc.
Stanice Dolní Třebová směrem na Ústí n/O... za polovinou stanicí mi krajina zbělá a jdou vidět jen položené koleje a občas nějaké ty stromy nesmyslně položeny. Možná sem měl dodat screen... Ne že by mi to nějak extra vadilo, ale tak pokud by to šlo nějak vyřešit, nezlobil bych se. Teď je otázkou, jestli to není chybou u mě v PC nebo vyloženě v datech, co se týkají tratě.
Já mám verzi ze sleziny a poledníkový problém mám taky ! Naopak nějak nemohu uvěřit, že ho někdo nemá. Problém zatím odstraněn nebyl ani patchem. Ta stanice je Dlouhá Třebová ( a ne dolní horní ).alcapone napsal:Chlapci nevím proč, ale u mě se mizení terénu neděje. Od Třebové mohu jet do Prahy bez jediného SAVE/LOAD. Nemáte náhodou starší trať, protože s tím asi Zbyněk hnul.
Zálohuj si aktuální trať i Trainset a znovu si nainstaluj vše z DVD, pak si zpět nakopíruj trainset i trať. Jiné řešení je nahrát si zvuky z jiných tratí, pokud je mají stejné.Peta napsal:Prosímvás, nevíte kde sehnat zvuky pro MSTS a pro trať Bratislava-Praha? Chci obnovit aktivity-recenze ale ty zvuky mi v tom brání, při spuštění mi to vždy vyhází desítky chybějících .sms souborů. Děkuji za odpověď
A čím msts spouštíš Trainstorem nebo MSTS activity moverem ?Peta napsal:Přes 2 hodiny sem se pral se zvuky a už se přes 3 hodiny peru s TRAINSETEM a engy. Chybí mi cd_362168 Řádek 245, cd_362164 Řádek 245 , cd_363161 Řádek 245 , cd_363021rvps řádek 240.
Zkoušel sem stahovat ze sinusu, ze semora.cz a aktualizovat to, BIN mám nejnovější ale stále mi to hází ty samé chyby.
Prosím pomoc, děkuji
MSTS se snad nedá spouštět activity moverem ne?Dyt AM je jenom pro odlozeni aktivit!Ondra.H napsal:A čím msts spouštíš Trainstorem nebo MSTS activity moverem ?Peta napsal:Přes 2 hodiny sem se pral se zvuky a už se přes 3 hodiny peru s TRAINSETEM a engy. Chybí mi cd_362168 Řádek 245, cd_362164 Řádek 245 , cd_363161 Řádek 245 , cd_363021rvps řádek 240.
Zkoušel sem stahovat ze sinusu, ze semora.cz a aktualizovat to, BIN mám nejnovější ale stále mi to hází ty samé chyby.
Prosím pomoc, děkuji
DEJV00 napsal:Ja mam stejny problem,ale jde to snadno vyřešit že si jízdu uložíš vypneš a pak zase nactes a melo by to jit![]()